Επιβάτης φορτηγού, 51 ετών, σκοτώθηκε στο Σι Σακέτ αφού το όχημά του καταπλακώθηκε από μεγάλο πεσμένο δέντρο που προκλήθηκε από την τροπική καταιγίδα «NORU» την Τετάρτη

Σι Σακέτ -

Ένας επιβάτης, 51 ετών, σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή Huai Thap Than της επαρχίας Si Saket το απόγευμα της Τετάρτης, 28 Σεπτεμβρίου, όταν το φορτηγό του καταπλακώθηκε από ένα μεγάλο πεσμένο δέντρο που προκλήθηκε από την τροπική καταιγίδα «NORU».

Τοπική αστυνομία και αξιωματούχοι διάσωσης έφτασαν στο σημείο στον δρόμο Huai Thap Than και ανακάλυψαν το φορτηγό με ένα μεγάλο δέντρο κατέρρευσε στην κορυφή του στη μέση του δρόμου, εμποδίζοντας την κυκλοφορία. Μέσα στο όχημα, το σώμα ενός επιβάτη, που ταυτοποιήθηκε μόνο ως Buasorn, βρέθηκε κολλημένο στη θέση του συνοδηγού.

Στη συνέχεια, οι διασώστες χρησιμοποίησαν έναν κόφτη διάσωσης για να κόψουν το φορτηγό και να βγάλουν τον επιβάτη. Η σορός της παραδόθηκε για νεκροψία. Η αστυνομία ανέφερε επίσης δύο άλλους τραυματισμούς, οι οποίοι ήταν επιβάτες που κάθονταν στο πίσω μέρος του φορτηγού και είχαν ήδη μεταφερθεί στο πλησιέστερο νοσοκομείο για ιατρική περίθαλψη.

Ένας 31χρονος οδηγός φορτηγού, ο οποίος αναγνωρίστηκε μόνο ως Λατσάν, παρουσιάστηκε στην αστυνομία και σύμφωνα με πληροφορίες δεν τραυματίστηκε.

Αρχικά ο οδηγός θα ανακρινόταν στο αστυνομικό τμήμα ενώ το όχημα ελεγχόταν για περαιτέρω έρευνα.

Φωτογραφία ευγενική προσφορά: Naewna

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.