Ταϊλανδοί επιχειρηματίες και αγρότες μαριχουάνας παροτρύνουν την κυβέρνηση να διασφαλίσει τη νομοθεσία για τη μαριχουάνα λόγω φόβου για την πρώτη απόσυρσή της

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Thansettakij

Εθνική -

Τοπικοί επιχειρηματίες των επιχειρήσεων μαριχουάνας προτρέπουν την κυβέρνηση της Ταϊλάνδης να επαναλάβει την υποστήριξή της στους νόμους για την κάνναβη και την κάνναβη λόγω των φόβων για την απόσυρση του πρώτου σχεδίου νόμου από τη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Η απόρριψη έδειξε διαφωνία μεταξύ της κυβέρνησης συνασπισμού καθώς και πυροδότησε φόβους μεταξύ των ενώσεων υγείας, των επενδυτών κάνναβης και του κοινού καθώς ο νόμος μπορεί να καθυστερήσει χωρίς προειδοποίηση και να προκαλέσει σημαντική οικονομική ζημία στους επενδυτές και αρνητικές συνέπειες στην κοινωνία.

Ο Sittichai Daengprasert, πρόεδρος του Dietary Supplement Industry Club και του Herbal Industry Club υπό την Ομοσπονδία Ταϊλανδικών Βιομηχανιών (FTI), δήλωσε ότι η απόσυρση προκάλεσε σύγχυση στους μικρούς επιχειρηματίες και ανησυχίες ότι το φάρμακο μπορεί να επανακατηγοριοποιηθεί ως παράνομο ναρκωτικό.

Ο πρόεδρος δήλωσε: «[Η απόσυρση] έχει επίσης ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση της συνεργασίας μεταξύ εταιρειών παραγωγής κάνναβης της Ταϊλάνδης και ξένων επενδυτών, καθώς και την ανάπτυξη προϊόντων και ιατρικών σκευασμάτων που σχετίζονται με την κάνναβη».

Ο Thanatcha Chalayonnavin, Διευθυντής Μάρκετινγκ και Δημοσίων Σχέσεων στο Play La Ploen Boutique Resort που διαθέτει επίσης μια τοπική πιλοτική φυτεία κάνναβης στην επαρχία Buriram, είπε ότι υπήρχαν πολλοί ντόπιοι αγρότες και μικροκαλλιεργητές που άρχισαν να καλλιεργούν κάνναβη και κάνναβη για να γίνουν οι κύριες πηγές τους εισοδήματος μόλις αποποινικοποιήθηκε η φυτεία.

Ωστόσο, χάθηκαν και απελπίστηκαν μετά την απόσυρση του νόμου περί κάνναβης και κάνναβης κατά την πρώτη του εξέταση.

«Πολλοί άνθρωποι είχαν επενδύσει ό,τι είχαν σε φυτείες μαριχουάνας, αλλά δεν υπήρχε αγορά για να υποστηρίξει τα προϊόντα τους. Γνώριζαν μόνο ότι τα φυτά ήταν οικονομικές καλλιέργειες, αλλά δεν γνώριζαν ποιος ήταν ο αγοραστής, ποια ήταν η ποιότητα της φυτείας και τα πρότυπα φυτείας που απαιτούνταν. Όταν το σχέδιο νόμου απορρίφθηκε και έπρεπε να ξεκινήσει από την αρχή, τους επηρέασε όλους», πρόσθεσε ο Thanatcha.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.