Τεθωρακισμένο φορτηγό που μετέφερε 10 εκατομμύρια μπατ συντρίβεται στην Πατάγια, σκοτώθηκαν δύο φρουροί και ο οδηγός

Πατάγια -

Ένα θωρακισμένο φορτηγό που μετέφερε πάνω από 10 εκατομμύρια μπατ έπεσε σε φράγμα δρόμου και σκότωσε τρεις άνδρες που εργάζονταν στο όχημα στην Πατάγια το προηγούμενο βράδυ, 27 Σεπτεμβρίου.

Η αστυνομία της εθνικής οδού Mapprachan με επικεφαλής τον Pol. Ο αντισυνταγματάρχης Nakhak Siriphan και οι υπηρεσίες διάσωσης της Pattaya Sawang Boriboon απάντησαν σε θανατηφόρο ατύχημα με όχημα στον αυτοκινητόδρομο Route 7 που οδηγεί στην Pattaya στις 5:30 μ.μ. χθες.

Τα συντρίμμια ενός μεγάλου χάλκινου θωρακισμένου φορτηγού Toyota Vigo εντοπίστηκαν σε ξηρό αποχετευτικό χαντάκι δίπλα στον αυτοκινητόδρομο. Η αστυνομία της εθνικής οδού είπε στο The Pattaya News ότι το φορτηγό ήταν εγγεγραμμένο στην Μπανγκόκ και χρησιμοποιήθηκε από τη Siam Administrative Management και μια εταιρεία φύλαξης για να μεταφέρει περίπου 10 εκατομμύρια μπατ από διάφορες επιχειρήσεις.

Το πίσω χρηματοκιβώτιο του φορτηγού σκίστηκε ολοσχερώς καθώς και ο χώρος των επιβατών. Τρεις άνδρες ανακοινώθηκαν νεκροί στη σκηνή από την αστυνομία λόγω των σοβαρών τραυματισμών τους: οι φρουροί κ. Sarawut Huay-yai (33), ο κ. Supachai Khunto (47) και ο οδηγός κ. Nithi Phuphanasaeng (32).

Το χρηματοκιβώτιο με χρήματα μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα της εθνικής οδού Mapprachan για ασφάλεια. Πολ. Ο αντισυνταγματάρχης Nakhak Siriphan είπε στο The Pattaya News ότι θα ειδοποιήσει την εταιρεία αργότερα για να ανακτήσει το χρηματοκιβώτιο.

Τα τρία νεκρά θύματα παρέμειναν στο νοσοκομείο Bang Lamung για να περιμένουν τις οικογένειες και τους συγγενείς τους μέχρι την ώρα του Τύπου, ενώ διεξαγόταν έρευνα για να διαπιστωθούν τα αίτια αυτού του ατυχήματος.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.