Τρεις γυναίκες με μοτοσικλέτα έμβολαν στον πόλο ηλεκτρικού ρεύματος αφού άφησαν την παμπ στην Πατάγια

Πατάγια -

Τρεις γυναίκες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα που είπαν ότι πήγαιναν σπίτι από ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Πατάγια, έπεσαν σε στύλο ηλεκτρικού ρεύματος και τραυματίστηκαν ελαφρά.

Οι υπηρεσίες διάσωσης Sawang Boriboon απάντησαν σε τροχαίο ατύχημα στο Jomtien Second Road στην υποπεριοχή Nongprue του Banglamung στις 4:30 π.μ. σήμερα, 27 Σεπτεμβρίου.

Τρεις γυναίκες βρέθηκαν στον τόπο του ατυχήματος μαζί με το μπλε Honda Scoopy I δίπλα σε έναν στύλο ηλεκτρικού ρεύματος. Μια άγνωστη γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Pattaya Memorial, ενώ οι άλλες δύο, η κυρία Sunisa (28) και η κα Chananthorn (23), υπέστησαν μόνο γρατζουνιές και ελαφρά τραύματα. Τα επώνυμά τους δεν δόθηκαν από τον Sawang Boriboon.

Οι δύο γυναίκες είπαν στους διασώστες ότι μόλις είχαν φύγει από ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Πατάγια και πήγαιναν με μια μοτοσικλέτα στο σπίτι τους προτού πέσουν τυχαία σε στύλο ηλεκτρικού ρεύματος. Δεν έγινε καμία αναφορά από τις υπηρεσίες διάσωσης για το εάν οι τρεις γυναίκες ήταν σε κατάσταση μέθης ή εάν σχεδιαζόταν να γίνει κάποιο τεστ.

Αρχικά, η γυναικεία μοτοσυκλέτα κρατήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια ως αποδεικτικό στοιχείο. Η αστυνομία της Πατάγια είπε ότι θα καλέσει και τις τρεις γυναίκες για ανάκριση.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.