Το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας της Ταϊλάνδης επαναλαμβάνει το ασφαλές και πρακτικό σχέδιο νόμου για την κάνναβη και την κάνναβη

Dr. Praphon Tangsrikiatkul // ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Matichon

Εθνική -Το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας επαναλαμβάνει ότι το σχέδιο νόμου για την κάνναβη και την κάνναβη είναι ασφαλές και πρακτικό, δίνοντας προτεραιότητα στις ανάγκες του λαού. Ο Δρ. Praphon Tangsrikiatkul, Πρόεδρος της Επιτροπής Μαριχουάνας για Ιατρική Χρήση υπό το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας, αποκάλυψε τη Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου, ότι η επιτροπή πραγματοποίησε συνάντηση με το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας για να εξετάσει και να αναζητήσει συμπεράσματα για τις κατευθυντήριες γραμμές φύτευσης, παραγωγής, χρήση και διανομή κάνναβης και κάνναβης για ιατρικούς σκοπούς μετά την ψηφοφορία του νομοσχεδίου που αποσύρθηκε νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Ο Πρόεδρος δήλωσε ότι η επιτροπή αναγνώρισε τις ανάγκες των ανθρώπων στην Ταϊλάνδη και σε όλο τον κόσμο για αποποινικοποίηση της μαριχουάνας για ιατρικούς σκοπούς και προσπάθησε να συντάξει νόμους και κανονισμούς για χάρη του λαού και ελπίζω για τη μεταρρύθμιση του συστήματος υγείας της Ταϊλάνδης.

Ο Δρ Praphon δήλωσε: «Στην Ταϊλάνδη, η κάνναβη χαρακτηρίζεται ως ελεγχόμενο βότανο που σημαίνει ότι εάν κάποιος παραβίαζε το νόμο, θα κατηγορηθεί για ποινικό αδίκημα. Και όσον αφορά την παραγωγή τροφίμων, ποτών ή άλλων αγαθών, οι σχετικοί νόμοι εφαρμόζονται επί του παρόντος υπό την επίβλεψη της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων, επομένως η Ταϊλάνδη δεν βρίσκεται σε κατάσταση «αποκαλούμενου κενού», όπως πολλοί άνθρωποι κατάλαβαν εσφαλμένα».

«Σύμφωνα με το Τμήμα Ταϊλανδικής Παραδοσιακής και Συμπληρωματικής Ιατρικής, υπάρχουν 801 αιτήματα ιδρυμάτων για διανομή και επεξεργασία κάνναβης και κάνναβης για προϊόντα και περίπου 67 αιτήματα για εξαγωγή. Επί του παρόντος, το Τμήμα έχει επίσης επιταχύνει την εκπαίδευση και την ενίσχυση των ικανοτήτων των υπαλλήλων ώστε να δημιουργούν αποτελεσματικά αμοιβαία κατανόηση και διαδικασία εργασίας προς την ίδια κατεύθυνση». κατέληξε ο Δρ Praphon.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.