Η εκδήλωση Meatfest θα πραγματοποιηθεί στην Πατάγια αυτό το Σαββατοκύριακο, 29 έως 30 Οκτωβρίου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Meatfest Thailand

Πατάγια -

Το πρώτο φεστιβάλ μπάρμπεκιου και μουσικής της Ταϊλάνδης, το "Meatfest", θα φτάσει στην Πατάγια αυτό το Σαββατοκύριακο.

Με διαγωνισμούς μπάρμπεκιου, ζωντανά συγκροτήματα, πάγκους με φαγητό και διαγωνισμούς, Meatfest θα πραγματοποιηθεί στο Jaybees Bar στο Chonburi από τις 29 έως τις 30 Οκτωβρίου. Οι πύλες θα ανοίξουν από τη 1 μ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Meatfest Thailand

Η εκδήλωση θα τελειώνει με δροσερή ζωντανή μουσική κάθε μέρα, με τους Power Jam, Paul Jackson και The House Shakers Blues. Γνωρίστε τους στο Jaybees Bar αν είσαι λάτρης του κρέατος!

Η προώθηση της εκδήλωσης έχει αυξηθεί σημαντικά τις τελευταίες εβδομάδες και έχουμε δει μεγάλο ενδιαφέρον στα αγγλόφωνα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης. Φροντίστε να φτάσετε νωρίς αν θέλετε να συμμετάσχετε στους διαγωνισμούς φαγητού!

Η ομάδα του Pattaya News θα σας δει εκεί αυτό το Σαββατοκύριακο για πολλή διασκέδαση, υπέροχη μουσική και φυσικά φανταστικό μπάρμπεκιου γουέστερν.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφειτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.