Το "Fight Club" στην παραλία Pattaya εφιστά την προσοχή των τουριστών

Πατάγια -

Ένα κλαμπ μάχης στην παραλία Πατάγια χθες το βράδυ τράβηξε την προσοχή των τουριστών.

Μια ομάδα περίπου 100 Ταϊλανδών εφήβων ηλικίας 15 έως 20 ετών συγκεντρώθηκε στην παραλία Pattaya τα ξημερώματα σήμερα, 24 Σεπτεμβρίου, για να οργανώσει έναν αγώνα πυγμαχίας ανάμεσα σε επευφημίες πλήθους τουριστών και κατοίκων της περιοχής.

Οι μαχητές χρησιμοποίησαν γάντια του μποξ και ένα στοματικό προφυλακτήρα κατά τη διάρκεια του αγώνα για ασφάλεια, σύμφωνα με έναν από τους παρευρισκόμενους. Ο αγώνας ήταν εντελώς εθελοντικός και προκαθορισμένος, αλλά απροσδόκητα έλαβε τεράστια προσοχή από τους ντόπιους και τους τουρίστες, πολλοί που δεν ήξεραν τι συνέβαινε.

Ένας παρευρισκόμενος που αυτοπροσδιορίστηκε μόνο με το ψευδώνυμό του "Rang" είπε στο The Pattaya News ότι ορισμένοι μαχητές συνάντησαν ο ένας τον άλλον και είχαν λεκτική διαμάχη. Στη συνέχεια προκάλεσαν ο ένας τον άλλον σε έναν αγώνα για να διευθετήσουν τη διαφορά χωρίς να διακόπτουν άλλους ανθρώπους. «Μετά τον καβγά, ζήτησαν συγγνώμη ο ένας στον άλλον και πήραν χωριστούς δρόμους», είπε ο Ρανγκ.

Η κάπως αυτοσχέδια εκδήλωση που διοργανώθηκε από τοπικούς έφηβους και νεαρούς ενήλικες της Pattaya δεν είχε καμία επίσημη αντίδραση από την αστυνομία μέχρι την ώρα του Τύπου και δεν ήταν σαφές εάν παραβιάστηκαν νόμοι.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.