Ένας αστυνομικός σκοτώθηκε και δύο ακόμη τραυματίστηκαν σοβαρά όταν το περιπολικό τους συνετρίβη κατά τη διάρκεια σφοδρών καταιγίδων στο Rayong

Rayong -

Ένα φορτηγό περιπολικής αστυνομίας από τον αστυνομικό σταθμό Map Ta Phut έπεσε πάνω σε φωτιστικά με ψηλό ιστό στο Rayong κατά τη διάρκεια ισχυρής καταιγίδας γύρω στα μεσάνυχτα της Πέμπτης 22 Σεπτεμβρίου, σκοτώνοντας έναν αστυνομικό και τραυματίζοντας σοβαρά δύο ακόμη αστυνομικούς.

Χάρτης Τα Αστυνομικά στελέχη της Τα Πουτ και εθελοντές διάσωσης έφτασαν στο σημείο στην οδό Sukhumvit γύρω στις 12:30 π.μ. την Πέμπτη, αφού ειδοποιήθηκαν για το τροχαίο ατύχημα. Κατά την άφιξη, το περιπολικό βρέθηκε τρακαρισμένο σε φωτισμό μεγάλης μάζας στη μέση του δρόμου. Τρεις τραυματίες αστυνομικοί είχαν εγκλωβιστεί μέσα στο όχημα.

Στη συνέχεια, οι ομάδες διάσωσης πέρασαν περίπου μία ώρα στη βροχή για να κόψουν το όχημα με μια συσκευή διάσωσης και να βγάλουν τους αξιωματούχους έξω. Δυστυχώς, ένας από τους αξιωματούχους που καθόταν στη θέση του συνοδηγού διαπιστώθηκε ο θάνατος ενώ δύο που τραυματίστηκαν σοβαρά μεταφέρθηκαν αμέσως σε τοπικό νοσοκομείο.

Σύμφωνα με ντόπιους μάρτυρες, το περιπολικό οδηγούσε με τη σειρήνα να χτυπά με μεγάλη ταχύτητα στη δυνατή νεροποντή προτού φέρεται να χάσει τον έλεγχο και να προσκρούσει στον ψηλό ηλεκτρικό στύλο.

Οι τραυματίες νοσηλεύονται σε τοπικό νοσοκομείο, ενώ η αστυνομία βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι αστυνομικοί που ενεπλάκησαν στο ατύχημα δεν αναγνωρίστηκαν αμέσως από την αστυνομία του Ραγιονγκ.

Φωτογραφία ευγενική προσφορά: Naewna

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.