Πατάγια για να γιορτάσει το φεστιβάλ φαγητού χαλάλ στην οδό Nongprue Walking Street

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

Πατάγια -

Η Pattaya σχεδιάζει να γιορτάσει ένα φεστιβάλ φαγητού halal στην οδό Nongprue Walking Street από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου.

Η συνέντευξη Τύπου για την ανακοίνωση της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του δήμου Nongprue σήμερα, 22 Σεπτεμβρίου, και παρευρέθηκαν πολλοί αξιωματούχοι της Pattaya.

Σύμφωνα με τους παρευρισκόμενους, το φεστιβάλ φαγητού χαλάλ είναι μια γιορτή φαγητού, πολιτισμού και πίστης με στόχο τη δημιουργία πρόσθετου εισοδήματος για τους ντόπιους των οποίων τα μέσα διαβίωσης έχουν επηρεαστεί από την οδυνηρή πανδημία COVID-19.

Θα υπάρχουν πάνω από 160 γήπεδα τροφίμων που θα παρουσιάζουν διάφορα πιάτα χαλάλ, καθώς και φωτογραφικά σκηνικά, πολιτιστικές παραστάσεις και εκθέσεις για προϊόντα χαλάλ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Nongprue Walking Street από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου και είναι ευπρόσδεκτοι επισκέπτες όλων των θρησκειών και πεποιθήσεων.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.