Άνδρας έπεσε με τη μηχανή του σε φορτηγό και σκοτώθηκε κατά τη χθεσινοβραδινή καταιγίδα στο Chonburi, δύο μικρές κόρες επιβίωσαν

ΦΩΤΟ: ข่าวคนชล

Περιοχή Ban Bueng, Chonburi —

Ένας 34χρονος έπεσε με τη μηχανή του στο πίσω μέρος ενός φορτηγού κατά τη χθεσινοβραδινή καταιγίδα στο Τσονμπούρι και πέθανε ενώ οι δύο κόρες του (8 και 9 ετών) επέζησαν τραυματισμένες.

Το θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε στον δρόμο Ban Bueng-Chonburi στην υποσυνοικία Nong Samsak της περιοχής Ban Bueng, Chonburi. Κατά τη χθεσινοβραδινή καταιγίδα, στις 10:30, οι υπηρεσίες διάσωσης έσπευσαν σε βοήθεια ενός άνδρα που σύμφωνα με πληροφορίες τραυματίστηκε σοβαρά μετά από σύγκρουση με τη μηχανή του στο πίσω μέρος ενός φορτηγού.

ΦΩΤΟ: ข่าวคนชล

Ο άνδρας ταυτοποιήθηκε ως Amporn Thuraprayu (34). Βρέθηκε με τις δύο κόρες του 8 και 9 ετών στο δρόμο δίπλα σε ένα τσαλακωμένο κόκκινο ποδήλατο Honda PCX. Οι διασώστες προσπάθησαν να σώσουν τον άνδρα κάνοντας καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση αλλά απέτυχαν λόγω των σοβαρών τραυματισμών του. Ο πατέρας διαπιστώθηκε ο θάνατός του στο σημείο, ενώ οι δύο κόρες του επέζησαν με τραύματα που δεν απειλούν τη ζωή τους.

ΦΩΤΟ: ข่าวคนชล

Ο οδηγός φορτηγού, Sayan Wu On (36), είπε στην αστυνομία ότι ήταν έτοιμος να βγει από ένα βενζινάδικο όταν ο άνδρας έπεσε πάνω στο φορτηγό του. Την ώρα του ατυχήματος έβρεχε πολύ και ο άνδρας ταλαντευόταν ανεξέλεγκτα, ισχυρίστηκε ο οδηγός.

Τα τρία θύματα μεταφέρθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο. Η αστυνομία του Ban Bueng είπε ότι θα εξετάσει το υλικό CCTV για να βρει την ακριβή αιτία του ατυχήματος.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.