Άτομα με αναπηρία διαμαρτύρονται για οχήματα που σταθμεύουν στη λωρίδα αναπηρικών αμαξιδίων στην Πατάγια

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

Πατάγια -

Πολλά άτομα με αναπηρία που ζουν στο Soi Paniadchang στην Πατάγια υπέβαλαν καταγγελία εναντίον μιας άγνωστης συγκυριαρχίας επειδή φέρεται να επέτρεπε στους ενοικιαστές να σταθμεύουν οχήματα στη λωρίδα αναπηρικών αμαξιδίων.

Τοπικοί ρεπόρτερ πήγαν στο Soi Paniadchang στην Πατάγια, όπου στεγαζόταν μια μεγάλη κοινότητα ατόμων με ειδικές ανάγκες, για να ελέγξουν την αμφιλεγόμενη λωρίδα αναπηρικών αμαξιδίων που εθεάθη να καταλαμβάνεται από μια σειρά από μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

Το Soi Paniadchang στέγασε επίσης πολλούς χώρους εργασίας για άτομα με αναπηρία και το Redemptorist Technological College for Persons with Disabilities. Ως αποτέλεσμα, η πόλη Pattaya ζωγράφισε μια φωτεινή μπλε λωρίδα αναπηρικών αμαξιδίων για να βοηθήσει τους ανθρώπους να φτάνουν σε αυτές τις τοποθεσίες. Ωστόσο, οι ένοικοι από ένα διαμέρισμα που δεν κατονομάζεται φαίνεται να κάνουν κακή χρήση της λωρίδας παρκάροντας τα οχήματά τους σε αυτήν, αναγκάζοντας τους ανθρώπους σε αναπηρικά καροτσάκια σε έναν επικίνδυνο δρόμο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

Ο κ. Sumet Polkacha, ένας 49χρονος χρήστης αναπηρικού αμαξιδίου, είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι φοβόταν ότι κάποιος μπορεί να τρακάρει πάνω του από πίσω όταν ταξίδευε στο χώρο εργασίας του σε αυτό το ταξίδι. «Το ταξίδι μου θα είναι πολύ πιο ασφαλές χωρίς οχήματα να σταθμεύουν στη λωρίδα αναπηρικών αμαξιδίων. Καταλαβαίνω όμως και τους οδηγούς γιατί ο δρόμος είναι πολύ στενός. Ένας νέος χώρος στάθμευσης εδώ γύρω θα ήταν υπέροχος», είπε ο Σουμέτ στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ο αντιδήμαρχος της Πατάγια, Wuthisak Rermkijakarn, δήλωσε ότι έλαβε την καταγγελία, λέγοντας ότι θα έστελνε τους υφισταμένους του να μιλήσουν με τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος για να παρκάρουν κάπου αλλού. Αν αρνούνταν τη συνεργασία, ο βουλευτής θα ακολουθούσε νομικές ενέργειες ως δεύτερο μέτρο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που αυτή η περιοχή έχει παράπονα για αποκλεισμό της λωρίδας αναπηρικών αμαξιδίων σημειώνει το TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.