Ο αντιδήμαρχος της Πατάγια προειδοποιεί τους πωλητές της παραλίας να τοποθετούν χαρταετούς στην παραλία

Πατάγια -

Ο αντιδήμαρχος της Πατάγια, Wuthisak Rermkijakarn, απαγόρευσε στους πωλητές της παραλίας να τοποθετούν χαρταετούς στην παραλία, λέγοντας ότι οι χαρταετοί βλάπτουν το όμορφο τοπίο.

Ο αναπληρωτής επισκέφτηκε την παραλία Pattaya στις 10 π.μ. χθες, 20 Σεπτεμβρίου, για να επιθεωρήσει την παραλία και να χαιρετήσει τους θαλασσοπόρους και τους πωλητές από τη διασταύρωση Dusit Thani μέχρι την κεντρική Pattaya.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ο Wuthisak ζήτησε συνεργασία από τους πωλητές της παραλίας για να μην τοποθετήσουν τους πάγκους και τους χαρταετούς τους στην παραλία, επικαλούμενος ότι οι πάγκοι και οι χαρταετοί μπορεί να καταστρέψουν το όμορφο τοπίο και να προκαλέσουν αταξία.

Επιπλέον, οι πωλητές πρέπει να απέχουν μεταξύ τους 1-2 μέτρα, να μην μαγειρεύουν στην παραλία και να μην νοικιάζουν τον χώρο τους σε άλλους. «Οι πωλητές πρέπει να συμμορφώνονται με τους κανόνες για να δημιουργήσουν μια καλή πρώτη εντύπωση για τους επισκέπτες που έρχονται να απολαύσουν τα φεστιβάλ», δήλωσε ο Wuthisak στο The Pattaya News.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.