Άνδρας κλέβει τηλέφωνο δίπλα στον αδερφό του θύματος στο Τσονμπούρι

Banglamung, Chonburi —

Ένας άνδρας μπήκε κρυφά σε ένα σπίτι και έκλεψε ένα τηλέφωνο που ήταν τοποθετημένο δίπλα σε έναν αδερφό του ιδιοκτήτη στο Chonburi που βρισκόταν σε ύπνο, χθες, 19 Σεπτεμβρίου.

Το 30χρονο θύμα κα Darawan Promma κατέθεσε αναφορά στην αστυνομία στο αστυνομικό τμήμα του Banglamung χθες το απόγευμα, ζητώντας από την αστυνομία να συλλάβει τον ύποπτο που μπήκε στο σπίτι της ενώ ο αδερφός της κοιμόταν και της έκλεψε το τηλέφωνό της που έβαλε δίπλα της. το κρεβάτι του αδερφού.

Η Darawan είπε στο The Pattaya News ότι το σπίτι της βρισκόταν στο Soi Nong Yai 6/1 στην υποσυνοικία Na Kluea του Banglamung, Chonburi. Έφερε μαζί της πλάνα CCTV, τα οποία έδειχναν έναν άνδρα να μπαίνει στο σπίτι της και να της αφαιρεί το τηλέφωνό της ενώ ο αδερφός της κοιμόταν. Το κλεμμένο τηλέφωνο ήταν ένα χρυσό Oppo A7 αξίας περίπου 5,000 μπατ, σύμφωνα με τον Darawan.

Ο ύποπτος είχε ύψος περίπου 170 εκατοστά και φορούσε ένα μακρυμάνικο μαύρο πουκάμισο και σορτς, έδειξαν πλάνα CCTV. Η αστυνομία του Μπανγκλαμούνγκ θα παρείχε οποιεσδήποτε ενδείξεις μόλις καταστούν διαθέσιμες.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.