Διάσημοι δρομείς dragon boat θα διοργανώσουν αγώνες στην Πατάγια αντί στο Χονγκ Κονγκ λόγω της πολιτικής της Κίνας για μηδενικό Covid

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: International Dragon Boat Federation (IDBF)

Πατάγια —

Οι διοργανωτές του παγκοσμίου φήμης διαγωνισμού dragon boat, «World Dragon Boat Racing Championships», δήλωσαν ότι θα πραγματοποιήσουν τον αγώνα τους το 2023 στην Πατάγια αντί στο Χονγκ Κονγκ λόγω των αυστηρών κανονισμών του τελευταίου για τον Covid-19.

Ο διαγωνισμός λαμβάνει χώρα συνήθως στο Χονγκ Κονγκ, αλλά λόγω των αυστηρών κανονισμών COVID-19 της Κίνας και του Χονγκ Κονγκ που σκοπεύουν να διατηρήσουν τον αριθμό των ασθενών με COVID-19 στο μηδέν, η Ένωση Δράκων του Χονγκ Κονγκ της Κίνας είπε ότι έπρεπε να αντ 'αυτού να πραγματοποιήσει τον διαγωνισμό του 2023 στην Πατάγια.

Η απόφαση ολοκληρώθηκε στο διαδικτυακό συνέδριο της ένωσης στις 17 Σεπτεμβρίου, με επιβεβαίωση ότι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αγώνων αγώνων Dragon Boat θα πραγματοποιηθεί στην Πατάγια τον Αύγουστο του 2023.

«Οι τρέχουσες ρυθμίσεις καραντίνας και απομόνωσης για τους επισκέπτες του Χονγκ Κονγκ εξακολουθούν να είναι πιο αυστηρές από αυτές άλλων χωρών», ανέφερε η ομάδα.

Με την πολιτική της Κίνας για μηδενικό Covid, οι περισσότερες αθλητικές εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν μεγάλες συγκεντρώσεις πραγματοποιούνται με δυσκολίες, σημειώνει το TPN.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.