Ο ντελιβεράς σκοτώθηκε μετά από σύγκρουση με τη μηχανή του στο Τσονμπούρι

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Περιοχή Mueang, Chonburi —

Ένας 45χρονος ντελιβεράς τράκαρε τη μηχανή του με δεύτερο σκούτερ και πέθανε επί τόπου στο Τσονμπούρι.

Το αστυνομικό τμήμα Don Hua Lo το βράδυ της Παρασκευής, 16 Σεπτεμβρίου, έλαβε μια αναφορά ατυχήματος στον αυτοκινητόδρομο Don Hua Lo στην υποπεριφέρεια Don Hua Lo της περιοχής Mueang, Chonburi. Στη συνέχεια έσπευσαν στο σημείο η αστυνομία μαζί με τις σωστικές υπηρεσίες.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Δύο άγνωστα τραυματισμένα θύματα (άνδρας και γυναίκα) βρέθηκαν στο δρόμο με το πεσμένο μαύρο και κόκκινο ποδήλατο Honda Wave. Σε κοντινή απόσταση από αυτούς βρισκόταν ένα νεκρό θύμα, ο κ. Peeranet Inpathom (45) και το πράσινο, θρυμματισμένο ποδήλατό του Honda Wave.

Η αστυνομία του Don Hua Lo κάλεσε τους συγγενείς του νεκρού θύματος και ενημερώθηκε ότι το θύμα εργαζόταν ως ντελίβερι στην περιοχή Phan Thong στο Chonburi. Ο άνδρας πήγαινε σπίτι μετά τη δουλειά και δυστυχώς έπεσε σε ατύχημα, το οποίο τον σκότωσε επιτόπου.

Η αστυνομία είπε ότι θα εξετάσει το υλικό CCTV. Και τα τρία θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Chonburi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.