Τρεις ύποπτοι από την Ταϊλάνδη συνελήφθησαν στο Nong Khai για φερόμενους ότι έστελναν μεγάλη ποσότητα κρυσταλλικής μεθόδου στη Νέα Ζηλανδία

Νονγκ Κάι -

Το Γραφείο Καταστολής Ναρκωτικών (NSB) ανακοίνωσε την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου μια μεγάλη κατάσχεση 16 κιλών κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, που σύμφωνα με πληροφορίες προετοιμάζεται για αποστολή στη Νέα Ζηλανδία.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, τρεις Ταϊλανδοί ύποπτοι, οι Nawibul, 21, Weerachit Sindhorn, 20, και Anuchit Masantia, 22, συνελήφθησαν στην περιοχή Mueang της επαρχίας Nong Khai μαζί με 32 πακέτα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, 500 γραμμαρίων το καθένα και τέσσερα κινητά τηλέφωνα. .

Ο επίτροπος της NSB, Sarayuth Sanguanpokhai, είπε στο Associated Press ότι η σύλληψη ακολούθησε την εκτεταμένη έρευνα αφού ανακαλύφθηκαν στην επαρχία DHL Chiang Mai με προορισμό την Αυστραλία στις 14 Αυγούστου τρία ραβδιά ηρωίδας, βάρους 30 κιλών, κρυμμένα σε ένα βάζο λευκαντικής κρέμας δέρματος. Στη συνέχεια, ένα παρόμοιο πακέτο βρέθηκε στην ίδια παράδοση, που απευθύνεται στον ίδιο προορισμό στην Αυστραλία, ξανά στις 3 Σεπτεμβρίου.

Η έρευνα τελικά αναγνώρισε τον αποστολέα ως Nawibul. Η αστυνομία συνέχισε την έρευνα και παρακολούθησε τη συμπεριφορά του μέχρι που αποκαλύφθηκε ότι θα γινόταν άλλη παράδοση ναρκωτικών, αυτή τη φορά στη Νέα Ζηλανδία, η οποία τελικά οδήγησε στη σύλληψη στο Nong Khai.

Αρχικά, οι τρεις τους φέρεται να ομολόγησαν και κατηγορήθηκαν για κατοχή ναρκωτικών της κατηγορίας Ι, που επηρεάζει την ασφάλεια του κράτους ή την ασφάλεια του κοινού. Οδηγήθηκαν στο ΕΣΥ για περαιτέρω ανάκριση.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.