Εκλάπη ακριβό ποδήλατο αξίας 100 χιλιάδων μπατ από κατάστημα μοτοσικλετών στη Σρι Ράτσα

Σρι Ράτσα -

Ένα ακριβό ποδήλατο αξίας σχεδόν 100,000 μπατ κλάπηκε από κατάστημα μοτοσικλετών στη Σρι Ράτσα τα ξημερώματα σήμερα, 15 Σεπτεμβρίου.

Ο επιστάτης του καταστήματος μοτοσυκλετών Sri Racha Auto House, Wiwat Likittham (44), υπέβαλε αναφορά στο αστυνομικό τμήμα της Sri Racha, υποστηρίζοντας ότι δύο κλέφτες εισέβαλαν στο κατάστημά του και του έκλεψαν ένα ποδήλατο νωρίς σήμερα το πρωί.

Το μονώροφο κατάστημα βρισκόταν στην υποπεριφέρεια Surasak της Sri Racha, Chonburi. Η αστυνομία της Σρι Ράτσα διαπίστωσε ότι η εξώπορτα του καταστήματος ήταν σπασμένη. Το θύμα είπε ότι έλειπε το μπλε του ποδήλατο Honda PCX 150 cc, το οποίο φύλαγε στο κατάστημά του. Το ποδήλατο άξιζε σχεδόν 100,000 μπατ, ισχυρίστηκε το θύμα.

Ο Wiwat πρόσθεσε ότι ο γείτονάς του είδε δύο άνδρες με ποδήλατο να κάνουν ύποπτα κύκλους γύρω από το κατάστημά του όταν εκείνος έλειπε. Ο ένας από αυτούς ήταν αδύναμος και ο άλλος αδύναμος με μακριά μαλλιά, αλλά αυτό ήταν το μόνο που θυμήθηκε, είπε το θύμα στην αστυνομία της Σρι Ράτσα.

Το 44χρονο θύμα παρακάλεσε τους οδηγούς που μπορεί να παρατήρησαν τους δύο ύποπτους να οδηγούν στην Ninth Road σήμερα γύρω στις 4-5 τα ξημερώματα να του τηλεφωνήσουν και να του δώσουν κάποιες πληροφορίες ώστε να τις δώσει στην αστυνομία.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.