Το κανάλι υπερχειλίζει στο Chonburi και προκαλεί ζημιές σε περισσότερα από 100 σπίτια

Τσονμπούρι -

Ένα κανάλι στο Chonburi υπερχείλισε μετά από μια νεροποντή, προκαλώντας ζημιές σε περισσότερα από 100 σπίτια και μπερδεύοντας τους ντόπιους, καθώς όπως είπαν δεν είχαν βιώσει τέτοιες πλημμύρες από το 2011.

Περισσότερα από 100 σπίτια στην κοινότητα Thung Kha Tai στην υποσυνοικία Huay Yai του Banglamung πλημμύρισαν μετά από υπερχείλιση ενός καναλιού κοντά στην κοινότητα μετά από μια ισχυρή βροχόπτωση, ανέφεραν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης από το σημείο τη Δευτέρα το απόγευμα, 12 Σεπτεμβρίου.

Τα νερά της πλημμύρας εισχώρησαν απροσδόκητα στα σπίτια των κατοίκων, προκαλώντας ζημιές σε αυτοκίνητα και έπιπλα και θυμίζοντας σε ορισμένους κατοίκους μεγάλες πλημμύρες το 2011.

Η κυρία Roscharin Wongmanee (35) εθεάθη να καθαρίζει το σπίτι της αφού το νερό είχε υποχωρήσει. Είπε στα τοπικά ΜΜΕ ότι τα νερά από πλημμύρες από ένα υπερχειλισμένο κανάλι και ξαφνικές πλημμύρες έφτασαν στο σπίτι της τόσο γρήγορα που δεν πρόλαβε να μεταφέρει τις περιουσίες της σε υψηλότερο έδαφος.

Η κ. Roscharin είπε ότι έλαβε είδη πρώτης ανάγκης από αξιωματούχους του Huay Yai. Αυτή η πλημμύρα της θύμισε την εφιαλτική πλημμύρα του 2011, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Παρόλο που το νερό είχε υποχωρήσει, οι κάτοικοι της κοινότητας Thung Kha Tai εξακολουθούσαν να κρατούν την επιφυλακή τους με σάκους άμμου στα σπίτια τους σε μια προσπάθεια να προστατεύσουν τις περιουσίες τους από πιθανές μελλοντικές πλημμύρες.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.