Δεξαμενές αερίου χύνονται στον δρόμο στην Πατάγια όταν το φορτηγό ανατρέπεται

Πατάγια -

Ένα φορτηγό ανατράπηκε μετά την έκρηξη του ελαστικού του και χύθηκε το φορτίο με τις δεξαμενές αερίου στο δρόμο στην Πατάγια, προκαλώντας πανικό.

Ένα τρομακτικό ατύχημα σημειώθηκε στις 11 το πρωί χθες, 12 Σεπτεμβρίου, στον αυτοκινητόδρομο Νούμερο 7, όταν ένα φορτηγό Isuzu NLR 130 που κατευθυνόταν προς την Πατάγια ανατράπηκε και χύθηκε το φορτίο του με πολλές δεξαμενές αερίου σε όλο το δρόμο.

Το όχημα βρέθηκε πεσμένο στο πλάι κοντά σε τσιμεντένιο φράγμα από τις υπηρεσίες διάσωσης Pattaya Sawang Boriboon, με το πίσω ελαστικό του κατεστραμμένο.

Περίπου 35 δεξαμενές αερίου που περιείχαν ήλιο και διοξείδιο του άνθρακα σκορπίστηκαν σε όλο το δρόμο μετά την ανατροπή του αυτοκινήτου και απομακρύνθηκαν από το δρόμο, καθώς προκάλεσαν πανικό στους οδηγούς. Μία δεξαμενή αερίου βρέθηκε με διαρροή, σύμφωνα με αναφορές.

Ο οδηγός του φορτηγού, ο κ. Songkran Petchsuk (51), ο οποίος δεν τραυματίστηκε, δήλωσε στο The Pattaya News ότι μετέφερε τις δεξαμενές αερίου στον πελάτη του στην Πατάγια όταν το λάστιχο του εξερράγη ξαφνικά και προκάλεσε την ανατροπή του αυτοκινήτου του. Ο άνδρας είπε ότι ήταν πολύ τυχερός γιατί κανείς δεν τραυματίστηκε.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.