Το Pattaya Cricket Club κέρδισε την πρώτη του νίκη στο Indoor League ενάντια στο SRF και κατέλαβε την 3η θέση στον πίνακα

 Το πρωτάθλημα Pattaya-RST Indoor είναι σε πλήρη εξέλιξη και οι αγώνες στο Rugby School Thailand τη Δευτέρα 12Ο Σεπτέμβριος παρήγαγε στενά τελειώματα και πολλά wickets. Ο Pattaya έπαιξε με SRF από τη Rayong και λόγω της ήττας και των δύο ομάδων την περασμένη εβδομάδα, η νίκη ήταν απαραίτητη για την πρόοδο στον πίνακα. 

   Ο Jainish από την Pattaya κέρδισε την εκτίναξη και αποφάσισε να κάνει μπολ πρώτος. Ο Capt Dinesh και ο Sunny άνοιξαν για το SRF εναντίον του Habby. Ο Dinesh ήταν έμπειρος στο να κατευθύνει τις γρήγορες παραδόσεις πίσω από το wicket, αλλά ο Sunny έπεσε LBW στην πρώτη του μπάλα. Ο Jainish είχε επίσης επιτυχία όταν ο Dinesh πιάστηκε στο μέσο του wicket από τον Trevor, και ο Amit, μη θέλοντας να μείνει πίσω, είχε τον Sunny να πιαστεί από τον Jainish στα μέσα του άουτ από μια ευρεία μπάλα.

Έτσι μόνο 11 για 3 από τα 3 πρώτα over και αργό ξεκίνημα. Ο Ricky (14) και ο Praveen (18) κέρδισαν το ρυθμό απεργιών με γρήγορο τρέξιμο και πολλά 5' (2 τρεξίματα πάνω από το wicket και 1 από τον τοίχο). Ο Habby ήταν σε φόρμα όταν στο δεύτερο του over, έκανε μπόουλινγκ στον Ricky και μετά από ένα No Ball, έκανε bowling στον Praveen. Το Animal λήφθηκε για 15 τρεξίματα και το ζευγάρι έκανε 34 τρεξίματα αλλά έχασε 10. 37 για 5 και λίγο να κάνει. Οι Shiv και Narendra πήραν το τσάκισμα για τα τελευταία 3 over για το SRF. Ο Amit έριξε μια χαλαρή μπάλα στον Narendra, ο οποίος την έσπασε προς το Animal, το οποίο πήρε μια υπέροχη σύλληψη στο κάλυμμα στο δεύτερο juggle. Ο Habby πήρε τον τελικό και παρά τα λίγα φαρδιά μπόρεσε να προκαλέσει σύγχυση μεταξύ των batsmen και μια καλή βολή από τον Amit έβαλε τον Shiv έξω από τον Habby. Ένα καλό σκορ των 86 τρέχει από το ρόπαλο, αλλά η απώλεια 7 wickets μείωσε το σκορ σε 51 για 7.   

   Ο Colin Clark επέστρεψε στην ομάδα και άνοιξε τη μάχη με τον Jainish εναντίον του Ricky, αλλά ο Navrendra ήταν αυτός που έκανε το breakthrough στο δεύτερο over. Ο Colin έπαιζε μπόουλινγκ μέσα στη γραμμή και ήταν LBW 2 μπάλες αργότερα. Λέει ότι δεν ήταν LBW, αλλά ο Colin το λέει πάντα αυτό. Ο Jainish χτύπησε τον Shiv για 2 6' για να σκοράρει 22 για τα 3 όβερ του και το σκορ πήγε στο 23 για 2.  

Ο Amit και ο Habby πήραν την πτυχή στη συνέχεια. Και πάλι, ήταν ο Narendra που έκανε τη ζημιά στο δεύτερο over, κάνοντας bowling τον Habby και τον Amit (17). Ο Ρίκι συνέχισε την τιμωρία όταν έκανε μπούλινγκ στον Χάμπι μέσα από το κενό και το PCC τραυλίστηκε στο 38 για το 5, αλλά χρειάστηκαν μόνο 14 από τα τελευταία 3 όβερ. Ο Trevor και ο Animal υποχρέωσαν τον Dinesh, ο οποίος έκανε ένα μπούλινγκ πολύ τακτοποιημένο, καρφώνοντας το Animal κάτω (όχι εύκολο κατόρθωμα) για 3. Ο Trevor κατάφερε να πάρει τρεξίματα από την Praveen και το PCC ήταν 1 τρέξιμο μπροστά με ένα να πάει. Ο Narendra χρειαζόταν wickets αλλά δυστυχώς 2 ακόμα σερί και το PCC κέρδισε με 3 με 54 για 5. Η νίκη τους έβγαλε από το κάτω μέρος του πίνακα με 27 βαθμούς. Το SRF έχει 17 βαθμούς

   Ο άλλος αγώνας ήταν Alibaba εναντίον RST. Η Alibaba χτύπησε πρώτη και σημείωσε ένα αξιόλογο 77 για 4, με τη βοήθεια 22 στα εύρη και 21 από τον Ρίκι. Το RST διατήρησε τα wickets του από νωρίς και δεν υπήρχε τίποτα μεταξύ των ομάδων, αλλά τα τελευταία 3 over τους κόστισαν 4 wickets και τον αγώνα. 55 στα 5 και νίκη στην Alibaba με 22 σερί και πρώτη στον πίνακα με 51 βαθμούς. Το RST βρίσκεται σε στενή διαμάχη με το PCC να έχει κερδίσει από ένα, στη δεύτερη θέση με 33 βαθμούς.

   Θυμηθείτε αγαπητοί αναγνώστες, το ακούσατε πρώτα εδώ, εκτός ηχογράφησης, στο QT και πολύ σιωπή.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/