Οι αξιωματούχοι της περιοχής της Πατάγια καθαρίζουν αποχετεύσεις για να προετοιμαστούν για περισσότερες πλημμύρες

Φωτογραφία: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที ที วี วี และ สื่อ พัทยา จำกัด/ วรัญญา

Υποπεριοχή Nong Pla Lai, Banglamung, Chonburi —

Αξιωματούχοι στην υποπεριφέρεια Nong Pla Lai του Banglamung καθάρισαν αποχετεύσεις για να προετοιμαστούν για περισσότερες πλημμύρες.

Η επιχείρηση έλαβε χώρα στην υποπεριφέρεια Nong Pla Lai σήμερα, 13 Σεπτεμβρίου, υπό τη διοίκηση του δημάρχου Pinyo Homklan στο πλαίσιο προετοιμασίας για περισσότερες βροχοπτώσεις που προβλέπεται να πλήξουν το Chonburi σε πολλές ημέρες από τώρα.

Φωτογραφία: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที ที วี วี และ สื่อ พัทยา จำกัด/ วรัญญา

Ως προσωρινή λύση, ο δήμαρχος δήλωσε ότι έχει συγκεντρώσει μια ομάδα εργαζομένων της πόλης για να παρακολουθεί τις πλημμύρες όλο το εικοσιτετράωρο, προκειμένου να ανταποκριθεί έγκαιρα σε μια αναφορά πλημμύρας. Παράλληλα, έδωσε εντολή στους υφισταμένους του να καθαρίσουν τις βουλωμένες αποχετεύσεις που περιβάλλουν την υποσυνοικία, προκειμένου να βελτιωθεί η αποχέτευση.

Φωτογραφία: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที ที วี วี และ สื่อ พัทยา จำกัด/ วรัญญา

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, οι πλημμύρες στην υποσυνοικία Nong Pla Lai υποτονίστηκαν γρήγορα επειδή η υποπεριοχή είχε αποτελεσματική διαχείριση των υδάτων που αποστράγγιζε γρήγορα τα νερά της πλημμύρας στη θάλασσα.

Ωστόσο, ο δήμαρχος παρότρυνε τους πολίτες να παραμείνουν επιφυλακτικοί για τις ξαφνικές πλημμύρες. Αν δει κάτι, συμβούλεψε να τηλεφωνήσει στο 038-170667, επανδρωμένο 24 ώρες την ημέρα.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.