Πολλά αυτοκίνητα υπέστησαν ζημιές όταν πλημμύρες έπληξαν την Πατάγια χθες

Πατάγια -

Πολλά αυτοκίνητα και σπίτια υπέστησαν ζημιές όταν πλημμύρες σε όλη την πόλη έπληξαν την Πατάγια νωρίς σήμερα το πρωί.

Πλημμύρες αναφέρθηκαν σε πολλές περιοχές της περιοχής Banglamung μετά από μια βροχόπτωση μιας ώρας που έπληξε την πόλη γύρω στη 1 π.μ., σήμερα, 12 Σεπτεμβρίου, εμποδίζοντας σοβαρά την κυκλοφορία στην οδό Beach Road, Pattaya Third Road, South Pattaya Road, Sukhumvit Road και δρόμο κατά μήκος του σιδηροδρόμου.

Σύμφωνα με δημοσιογράφους του TPN στο έδαφος, το νερό σε ορισμένες περιοχές ήταν 50 εκατοστά σε ύψος ή σχεδόν 1 μέτρο. Μοτοσικλέτες και μικρά οχήματα δεν μπορούσαν να περάσουν τους δρόμους, οι οποίοι είχαν γίνει εντελώς αδιάβατοι. Πολλά αφύλακτα αυτοκίνητα υπέστησαν επίσης ζημιές από τα νερά της πλημμύρας που έφτασαν στο μισό ύψος τους.

Κάτοικοι του χωριού Pacific City Home είπαν στους δημοσιογράφους του TPN ότι τα νερά της πλημμύρας εισήλθαν στα σπίτια τους και προκάλεσαν ζημιές στις περιουσίες τους. Δήλωσαν, «Οι πλημμύρες ήταν ένα διαρκές πρόβλημα στην Πατάγια, επειδή η πλημμύρα ήταν σχεδόν εγγυημένη ότι θα συμβεί όποτε έβρεχε για περισσότερο από μία ώρα».

Ισχυρές έως πολύ έντονες βροχοπτώσεις προβλέπεται να πλήξουν ξανά την Πατάγια και σήμερα (12 Σεπτεμβρίου), ανακοίνωσε το Μετεωρολογικό Τμήμα της Ταϊλάνδης.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.