Ο δήμαρχος της Πατάγια καλεί το κοινό να συμμετάσχει στο φεστιβάλ κάνναβης στο εμπορικό κέντρο Central Pattaya από σήμερα έως τις 11 Σεπτεμβρίου

Πατάγια -

Το φεστιβάλ κάνναβης, «CISW Cann Festival 2022», πραγματοποιείται τώρα στο εμπορικό κέντρο Central Pattaya από σήμερα έως τις 11 Σεπτεμβρίου.

Το φεστιβάλ αφορά, φυσικά, την «κάνναβη» που μόλις νομιμοποιήθηκε ειδικά για ιατρική χρήση μόνο. Κατέστη δυνατό με τη συνεργασία του εμπορικού κέντρου Central Pattaya που άφησε γενναιόδωρα τη διοργανώτρια εταιρεία, «CISW Green World Company», να δανειστεί τον χώρο για να πραγματοποιήσει την εκδήλωση.

Το φεστιβάλ επικεντρώνεται στα ιατρικά οφέλη της κάνναβης, με περίπτερα «CIEW Cann Expo» και «CISW Hemp Expo» που θα σας προσφέρουν δωρεάν γνώσεις ή επιχειρηματικές ιδέες σχετικά με την κάνναβη προκειμένου να τις εφαρμόσετε στην υγεία ή την επιχείρησή σας.

Όχι μόνο η γνώση που προσφέρεται δωρεάν, αλλά σας αφήνουν επίσης να γευτείτε πολλά φαγητά και ποτά με κάνναβη, τα οποία είπαν ότι θα σας κάνουν να νιώσετε «έξω από αυτόν τον κόσμο».

Το φεστιβάλ διαρκεί από σήμερα έως τις 11 Σεπτεμβρίου στον πρώτο όροφο του εμπορικού κέντρου Central Pattaya. Μην φοβάστε να έρθετε!

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.