Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και τρεις τραυματίστηκαν σοβαρά όταν σεντάν προσπάθησε να χτυπήσει τρένο στη διάβαση στο Τσονμπούρι

ΦΩΤΟ: ที่นี่ดอนเมือง-ชลบุรี

Περιοχή Mueang, Chonburi —

Ένας οδηγός σκοτώθηκε και τρεις επιβάτες τραυματίστηκαν σοβαρά όταν το sedan τους συγκρούστηκε με ένα τρένο στο Chonburi ενώ προσπαθούσε να το προσπεράσει πριν διασχίσει μια σιδηροδρομική διασταύρωση.

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί, 9 Σεπτεμβρίου, όταν ο Πολ. Ο υπολοχαγός Surachaiyot Chuaykaew από το αστυνομικό τμήμα Don Hua Lo απάντησε σε ένα θανατηφόρο ατύχημα που αφορούσε ένα μαύρο σεντάν Honda Civic και ένα τρένο στην υποσυνοικία Don Hua Lo της περιοχής Mueang, Chonburi.

ΦΩΤΟ: ที่นี่ดอนเมือง-ชลบุรี

Γύρω στις 3.30 π.μ., η άγνωστη γυναίκα θύμα, ηλικίας περίπου 35 ετών, βρέθηκε νεκρή έξω από τα συντρίμμια του σεντάν της δίπλα σε μια σιδηροδρομική γραμμή. Στη συνέχεια, η αστυνομία και οι συνεργάτες διάσωσης βρήκαν άλλα τρία θύματα (δύο άνδρες και μία γυναίκα) κολλημένα στο αυτοκίνητο, όλα ηλικίας άνω των 35 ετών και τραυματίστηκαν σοβαρά, οπότε μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο Chonburi για επείγουσα βοήθεια.

ΦΩΤΟ: ที่นี่ดอนเมือง-ชลบุรี

Σταθμευμένο 400 μέτρα μακριά από τον τόπο του ατυχήματος ήταν ένα εμπορευματικό τρένο με αριθμό 607, το οποίο μετέφερε πλαστικά υλικά από το Map Ta Phut στην επαρχία Lop Buri, σύμφωνα με αναφορές της αστυνομίας. Ο κ. Tu Maneewan, σταθμάρχης και μάρτυρας, είπε σε συνδεδεμένα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης: «Το τρένο ερχόταν, οπότε έριξα το φράγμα εκ των προτέρων. Είδα ένα μαύρο σεντάν να περιμένει πίσω από ένα άλλο αυτοκίνητο».

Ο αξιωματικός συνέχισε, «Τότε το σεντάν ξαφνικά προσπέρασε αυτό το αυτοκίνητο, έπεσε μέσα από το φράγμα και προσπάθησε να ξεπεράσει το τρένο». Το σεντάν, ωστόσο, απέτυχε παταγωδώς και χτυπήθηκε από το τρένο στη μέση και σύρθηκε πάνω από 500 μέτρα».

ΦΩΤΟ: ที่นี่ดอนเมือง-ชลบุรี
Ο σταθμάρχης προειδοποίησε τους οδηγούς να τηρούν αυστηρά τα σήματα του τρένου και να μην προσπαθούν ποτέ να νικήσουν το τρένο. «Η προσπάθεια να νικήσει το τρένο είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει σε θύματα», δήλωσε ο αξιωματικός.

Και τα τρία επιζώντα θύματα παρέμειναν σε νοσοκομείο μέχρι την ώρα του Τύπου. Η αστυνομία του Don Hu Lo είπε ότι θα τους ανακρίνει όλους για να μάθουν γιατί η νεκρή γυναίκα βιαζόταν τόσο πολύ. Δεν ήταν σαφές ποιες κατηγορίες θα απαγγελθούν.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.