Ο Justin Bieber ανακοινώνει την αναβολή του «Justice World Tour» και η περιοδεία στην Ασία θα συνεχιστεί όπως είχε προγραμματιστεί σύμφωνα με τον διοργανωτή του

Ταϊλάνδη -

Ο Τζάστιν Μπίμπερ την Τρίτη (τοπική ώρα), 6 Σεπτεμβρίου, ανακοίνωσε την αναβολή της «Παγκόσμιας Περιοδείας Δικαιοσύνης», δηλώνοντας ότι «εστιάζει στο να κάνει την υγεία του προτεραιότητά του».

Νωρίτερα φέτος, ο Bieber αποκάλυψε ότι έπασχε από το σύνδρομο Ramsay-Hunt όπου το πρόσωπό του παρέλυσε εν μέρει και αποφάσισε να αναβάλει την υπόλοιπη παγκόσμια περιοδεία του στη Βόρεια Αμερική.

Η τραγουδίστρια ξεκουράστηκε και συνέχισε την περιοδεία στην Ευρώπη και την τελευταία στη Βραζιλία το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ωστόσο, μετά την εμφάνιση του στο Rock in Rio, ο Bieber δημοσίευσε μια δήλωση στον λογαριασμό του στο Instagram ότι θα έκανε ένα διάλειμμα από την παγκόσμια περιοδεία.

Το «Justice World Tour» είχε προγραμματιστεί προηγουμένως αυτή την εβδομάδα στη Νότια Αμερική, ακολουθούμενη από τη Μέση Ανατολή και την Ασία. Αλλά σύμφωνα με τον διοργανωτή της συναυλίας AEG Presents, οι ημερομηνίες της περιοδείας στην Ασία θα συνεχιστούν όπως είχε προγραμματιστεί, συμπεριλαμβανομένης της Ταϊλάνδης.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.