Μέλη της οικογένειας και συγγενείς των θυμάτων του κλαμπ «Mountain B» συγκεντρώνονται σήμερα για να θρηνήσουν για το τραγικό περιστατικό πυρκαγιάς ενός μήνα

Sattahip, Chonburi -

Ομάδα οικογενειών και συγγενών θυμάτων του «Βουνού Β» συγκεντρώνονταν μπροστά στον χώρο τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου για να θρηνήσουν για το τραγικό περιστατικό της πυρκαγιάς ενός μήνα.

Περισσότερες από 10 οικογένειες των θανόντων έφτασαν στον χώρο διασκέδασης «Βουνό Β» τη Δευτέρα, μεταφέροντας επικήδειες φωτογραφίες των θυμάτων. Τοποθέτησαν μπουκέτα με λουλούδια στην είσοδο και στάθηκαν σιωπηλοί για αρκετά λεπτά. Η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη θλίψη και θλίψη.

Ο Phuri Neenoi, ένας από τους γονείς του θανόντος, είπε στους τοπικούς δημοσιογράφους ότι φοβάται ότι το περιστατικό μπορεί να ξεχαστεί όπως η προηγούμενη πυρκαγιά του Santika Club στην Μπανγκόκ και να μην λάβουν όλοι δίκαιη αποζημίωση.

Είπε: «Ως εκ τούτου, θα ήθελα να καλέσω τις οικογένειες των θανόντων και των τραυματιών να συγκεντρωθούν για να καταθέσουν κοινή μήνυση κατά του ιδιοκτήτη του «Βουνού Β» προκειμένου να διωχθούν δίκαια».

Η Ratchasika Dujanutas, μια επιζήσασα περιστατικό, είπε ότι κατάφερε να βγει εγκαίρως από το χώρο. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι τραυματισμένη με εγκαύματα στην πλάτη και στα δύο της χέρια από την απόδραση. Χρειάζεται να κάνει φυσικοθεραπεία και έμεινε άνεργη. Η αποζημίωση των 60,000 μπατ ήταν ανεπαρκής για την ιατρική της περίθαλψη και ζωή και ασύγκριτη με αυτό που συνέβη στο σώμα της.

Εν τω μεταξύ, ο Ronnarong Kaewphet, πρόεδρος της Campaign for Social Justice, προέτρεψε τον ιδιοκτήτη του χώρου να αναλάβει δίκαια την ευθύνη και απαίτησε την επιτάχυνση της έρευνας στο Τμήμα Καταστολής του Εγκλήματος, καθώς η τοπική αστυνομία δεν ήταν σε θέση να καταλήξει ακόμη στην αιτία της πυρκαγιάς.

Η φωτιά στοίχισε 23 θύματα.

Φωτογραφία: 77Kaoded

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.