Πυρκαγιά που προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα έκαψε αρχοντικό στο Soi Pattaya 10

Πατάγια -

Πυρκαγιά που προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα έκαψε ένα αρχοντικό στην οδό Soi Pattaya 10.

Οι υπηρεσίες διάσωσης Sawang Boriboon Thammasathan και οι πυροσβέστες της Pattaya ανταποκρίθηκαν σε μια αναφορά πυρκαγιάς νωρίς σήμερα το πρωί, 2 Σεπτεμβρίου.

Η φωτιά, που εκδηλώθηκε στην οδό Soi Pattaya 10, έκαψε ένα δωμάτιο ενός διώροφου αρχοντικού αρ. 333/17. Καπνός και φλόγα έσκαγαν από ένα δωμάτιο στον δεύτερο όροφο. Οι πυροσβέστες εκτόξευσαν νερό μέσα στο φλεγόμενο δωμάτιο και τελικά κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά.

Η φωτιά εκδηλώθηκε από βραχυκύκλωμα που προκλήθηκε από κλιματιστικό, σύμφωνα με την έκθεση της πυροσβεστικής. Η κα Nittaya Sirikot, 43 ετών, η οποία ήταν ιδιοκτήτρια του αρχοντικού, είπε στα μέσα ενημέρωσης TPN ότι μόλις επέστρεψε από τη δουλειά της όταν είδε τον καπνό να βγαίνει από το δωμάτιό της. Η ίδια και οι γείτονές της προσπάθησαν ήδη να σβήσουν τη φωτιά αλλά δεν τα κατάφεραν και έτσι αποφάσισαν να καλέσουν τους πυροσβέστες.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.