Το Pattaya Elite Gym and Fitness ανοίγει επίσημα για τις επιχειρήσεις με προϋπολογισμό 23 εκατομμυρίων μπατ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

Πατάγια -

Το Pattaya Elite Gym and Fitness άνοιξε επίσημα για επιχειρήσεις με προϋπολογισμό 23 εκατομμύρια μπατ.

Το γυμναστήριο βρίσκεται στην οδό Sukhumvit μεταξύ Soi 42 και 44, απέναντι από το Soi 65. Οι ιδιοκτήτες, ο κ. Nikola Fara και ο κ. Markus Balorda, έχουν επενδύσει πάνω από 23 εκατομμύρια μπατ σε αυτήν την εγκατάσταση που θα είναι ανοιχτή από τις 6.30 π.μ. έως τις 10 μ.μ. κάθε μέρα με μια ποικιλία από εξοπλισμό γυμναστικής και μαθήματα για να διαλέξετε.

«Θέλουμε να δούμε τους ανθρώπους να ζουν μια πιο ευτυχισμένη και υγιέστερη ζωή ασκώντας. Είναι ο καλύτερος τρόπος και θα είναι πάντα», είπαν οι ιδιοκτήτες.

Τα επίσημα εγκαίνια του Pattaya Elite Gym and Fitness έγιναν χθες, 1η Σεπτεμβρίου, και τιμήθηκαν από τον κ. Krishna Boonsawat, Αντιδήμαρχο Pattaya, ο οποίος παρευρέθηκε στην τελετή για να ευχηθεί στο γυμναστήριο ένα ευημερημένο μέλλον.

 

Τα αρχικά ποσοστά έκπτωσης για τη συμμετοχή στο Elite Gym and Fitness είναι τα εξής:

  • 200 μπατ για μονοήμερο πάσο
  • 500 μπατ για πάσο μιας εβδομάδας
  • 1,200 μπατ για ένα πέρασμα 10 φορές
  • 1,500 μπατ για πάσο ενός μήνα
  • 3,500 μπατ για πάσο τριών μηνών

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.