50χρονος οδηγός φορτηγού βυθίστηκε σε αποχετευτικό χαντάκι και πέθανε στο Chonburi

ΦΩΤΟ: ข่าวคนชล

Περιοχή Muaeng, Chonburi —

Ένας 50χρονος οδηγός νταλίκας βυθίστηκε σε αποχετευτικό αυλάκι και έχασε τη ζωή του. Η βροχή και ο ολισθηρός δρόμος οφείλονται στο ατύχημα, είπε η αστυνομία στο The Pattaya News.

Πολ. Ο αντισυνταγματάρχης Ratchapol Ratchavakan από το αστυνομικό τμήμα Don Hua Lo και οι υπηρεσίες διάσωσης έσπευσαν σε ένα σημείο τροχαίου ατυχήματος στον δρόμο Sattaphong – Don Hua Lo στην υποπεριφέρεια Don Hua Lor της περιοχής Mueang, Chonburi.

ΦΩΤΟ: ข่าวคนชล

Στο σημείο του ατυχήματος, η αστυνομία βρήκε ένα αναποδογυρισμένο μαύρο φορτηγό Isuzu Mu X βυθισμένο σε ένα αποχετευτικό κανάλι. Οι υπηρεσίες διάσωσης βούτηξαν στη συνέχεια και διέσωσαν τον κ. Anucha Konggat, 50, ο οποίος ήταν παγιδευμένος σε ένα αυτοκίνητο, πνίγηκε και τραυματίστηκε σοβαρά.

ΦΩΤΟ: ข่าวคนชล

Οι διασώστες προσπάθησαν να αναζωογονήσουν τον άνδρα αλλά δεν τα κατάφεραν λόγω των τραυμάτων του. Η σορός του μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο για να περιμένει την οικογένεια και τους συγγενείς του. Η αστυνομία κράτησε επίσης την περιουσία του θύματος, όπως ένα χρυσό κολιέ, μια άδεια οδήγησης, ένα πορτοφόλι και πολλά φυλαχτά για να επιστρέψει στην οικογένειά του.

Πολ. Ο αντισυνταγματάρχης Ratchapol είπε ότι ο δρόμος ήταν ανεπαρκώς φωτισμένος και έβρεχε τη στιγμή του ατυχήματος, οπότε το θύμα μπορεί να γλίστρησε και να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, οδηγώντας στον θάνατό του.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.