Η Pattaya City θα ανοίξει μια αγορά για άτομα με ειδικές ανάγκες για να βγάλουν τα προς το ζην

ΦΩΤΟ: PRPATTAYA

Πατάγια -

Η Pattaya City ανοίγει μια αγορά στο εμπορικό κέντρο Central Pattaya για άτομα με ειδικές ανάγκες για να βγάλουν τα προς το ζην.

Ο δήμαρχος της Πατάγια, Poramase Ngampiches, προήδρευσε στην τελετή έναρξης της «Αγοράς Ατόμων με Αναπηρία» για άτομα με ειδικές ανάγκες στο εμπορικό κέντρο Central Pattaya στις 28 Αυγούστου, σε συνεργασία με το Redemptorist Foundation for People with Disabilities.

ΦΩΤΟ: PRPATTAYA

Το Redemptorist Foundation έχει δεσμευτεί για την ανάπτυξη ατόμων με αναπηρία στην Ταϊλάνδη τα τελευταία χρόνια, εστιάζοντας κυρίως στην Πατάγια. Η αγορά βρισκόταν στο πεδίο Sunken στο εμπορικό κέντρο Central Pattaya. Ο κύριος σκοπός αυτής της αγοράς ήταν να παρέχει καλύτερες ευκαιρίες στα άτομα με αναπηρία να βγάλουν τα προς το ζην και να μειώσουν τις κακουχίες τους.

ΦΩΤΟ: PRPATTAYA

«Η Αγορά Ατόμων με Αναπηρία είναι ένα μέρος όπου τα άτομα με αναπηρία μπορούν να πουλήσουν τα προϊόντα τους ή να επιδείξουν τα ταλέντα τους για να βγάλουν τα προς το ζην. Νιώθω τόσο χαρούμενος που τους βλέπω να κερδίζουν επιπλέον εισόδημα χάρη στους ανθρώπους που έρχονται και αγοράζουν από αυτούς», είπε ο Poramase.

Η αγορά θα είναι ανοιχτή από τις 28 Αυγούστου έως τις 4 Σεπτεμβρίου 2022. Είναι το καλύτερο μέρος για να πάτε αν θέλετε να αγοράσετε μερικά σνακ για τα παιδιά ή την οικογένειά σας και ταυτόχρονα να βοηθήσετε όσους έχουν ανάγκη. Η αγορά θα ανοίξει από τις 4 το απόγευμα έως τις 9:XNUMX Μην το χάσετε!

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.