Viral βίντεο με τον καυγά του Walking Street μεταξύ αλλοδαπού άνδρα, Ταϊλανδέζας και αρκετών Ταϊλανδών ανδρών για απλήρωτο λογαριασμό τροφίμων έγινε viral

Πατάγια -

Ένας αλλοδαπός άγνωστης εθνικότητας πάλεψε με μια Ταϊλανδή και αρκετούς Ταϊλανδούς άνδρες στη Walking Street, φέρεται να αρνήθηκε να πληρώσει για το φαγητό του.

Το βίντεο της σύγκρουσης κοινοποιήθηκε από αρκετούς περαστικούς και έγινε viral στα social media σήμερα το πρωί. Μπορείτε να δείτε το βίντεο κάνοντας κλικ εδώ, αν και προειδοποιούμε ότι οι ευαίσθητοι θεατές μπορεί να προσβληθούν και θα πρέπει να είναι προσεκτικοί πριν το δουν.

Η Pattaya Walking Street καταστράφηκε στις 4.30 π.μ. σήμερα, 29 Αυγούστου, καθώς αρκετοί Ταϊλανδοί φάνηκαν να ρίχνουν γροθιές σε έναν αλλοδαπό στη μέση του δρόμου, ενώ μια Ταϊλανδέζα συνέχιζε να φωνάζει ότι ο αλλοδαπός δεν την πλήρωσε για το φαγητό. έφαγε, πιθανώς som tam σύμφωνα με τις φωνές της. Ο αλλοδαπός χτυπήθηκε κάποια στιγμή στο πεζοδρόμιο κατά τη διάρκεια της εκτεταμένης συμπλοκής.

Το περιστατικό κατέγραψε περαστικός, δείχνοντας έναν αλλοδαπό άγνωστης υπηκοότητας και ταυτότητας, ο οποίος είχε ύψος πάνω από 180 εκατοστά να μαλώνει με μια Ταϊλανδή. «Εσύ τρως το φαγητό μου. Δεν είναι δωρεάν», φώναξε η γυναίκα στον άντρα, αλλά ο άνδρας είπε μόνο «Όχι, δεν καταλαβαίνεις», προσπάθησε να την ηρεμήσει για λίγο και μετά προσπάθησε να φύγει πριν θυμώσει και υψώσει τη φωνή του.

Στη συνέχεια, η άγνωστη γυναίκα προκάλεσε τον άνδρα σε καυγά και συνέχισε να τον επιπλήττει μέχρι που ένας Ταϊλανδός που φορούσε μαύρο πουκάμισο παρενέβη και φέρεται να κλώτσησε τον αλλοδαπό. Ο αγώνας διακόπηκε απότομα από έναν καλό Σαμαρείτη, αλλά η γυναίκα και ο Ταϊλανδός ακολούθησαν τον αλλοδαπό για να ξαναρχίσουν καβγά, σύμφωνα με αναφορές, με έναν άλλο Ταϊλανδό να εμφανίζεται επίσης στον αγώνα, αν και δεν ήταν σαφές γιατί.

Δύο άνδρες από την Ταϊλάνδη και ο αλλοδαπός άρχισαν να χτυπιούνται ξανά με γροθιές και κλωτσιές στην Walking Street, ανάμεσα σε αρκετούς θεατές. Στη συνέχεια, ένας άλλος Ταϊλανδός που φαινόταν να είναι πλανόδιος πωλητής ενεπλάκη και πέταξε μια κόκκινη, ατσάλινη καρέκλα στον αλλοδαπό, προκαλώντας κραυγές τρόμου από τους κοντινούς πεζούς.

Ο καβγάς σταμάτησε από πολλούς καλούς Σαμαρείτες και όλα τα μέρη αποφάσισαν να φύγουν από τη σκηνή. Δεν ήταν σαφές εάν ο ισχυρισμός της γυναίκας ήταν αληθινός ή όχι, αλλά πολλοί τουρίστες τόσο ξένοι όσο και Ταϊλανδοί ήταν σίγουρα τρομοκρατημένοι με το περιστατικό, σημείωσε το TPN.

Η εθνικότητα και το όνομα του αλλοδαπού άνδρα δεν ήταν ξεκάθαρα, αν και η αναστατωμένη Ταϊλανδή του φώναξε κατάρες και ισχυρίστηκε ότι ήταν Ινδός στο βίντεο.

Αφού το βίντεο έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η αστυνομία της Πατάγια προφανώς γνώριζε τον καυγά, αλλά ήταν άγνωστο αν σχεδίαζε να καλέσει τους εμπλεκόμενους. Περιστατικά όπως αυτό που γίνονται viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκαλούν συνήθως την αντίδραση της αστυνομίας, σημειώνουν τα μέσα ενημέρωσης TPN, καθώς συνεπάγονται βλάβες σε μια θετική τουριστική εικόνα.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.