59χρονος δημόσιος υπάλληλος στο Chonburi πνίγηκε στη δεξαμενή ενώ ψάρευε

ΦΩΤΟ: เพื่อนข่าวเรารักกันชลบุรี

Phan Thong -

Ένας 59χρονος δημόσιος υπάλληλος από το Βασιλικό Αρδευτικό Τμήμα Chonburi πνίγηκε σε μια δεξαμενή ενώ ψάρευε.

Πολ. Ο αντισυνταγματάρχης Songpol Thongthap από το αστυνομικό τμήμα Phan Thong ειδοποιήθηκε για έναν αγνοούμενο σε μια δεξαμενή στην υποσυνοικία Bang Hak του Phan Thong, Chonburi, και έσπευσε στη σκηνή περίπου στις 4.30 π.μ. στις 25 Αυγούστου.

ΦΩΤΟ: เพื่อนข่าวเรารักกันชลบุรี

Η αστυνομία έφτασε σε μια δεξαμενή και συναντήθηκε με τη φίλη του θύματος κα Ladda Keewong, 70 ετών, στη δεξαμενή.

Σύμφωνα με την ίδια, ήρθε για να αναζητήσει τον φίλο της Krit Boonrawd, έναν 59χρονο συμβασιούχο δημόσιο υπάλληλο από το Royal Irrigation Department του Chonburi, ο οποίος είχε φύγει από το γραφείο για να ανοίξει μια πύλη, αλλά είχε χαθεί από χθες το απόγευμα.

Η κυρία Ladda είπε ότι ανακάλυψε τα παπούτσια και τον κουβά του κ. Krit στην όχθη, αλλά δεν βρέθηκε πουθενά, γι' αυτό ζήτησε από τους κατοίκους της περιοχής να βοηθήσουν στην αναζήτηση του στην πλημμυρισμένη δεξαμενή. Το αποτέλεσμα, ωστόσο, τρόμαξε τη Λάντα καθώς οι κάτοικοι έπεσαν πάνω σε ένα σχοινί που ήταν συνδεδεμένο σε ένα δίχτυ ψαρέματος που επέπλεε μακριά από την όχθη.

ΦΩΤΟ: เพื่อนข่าวเรารักกันชลบุรี

Πολ. Ο αντισυνταγματάρχης Songpol κάλεσε για ενίσχυση και άρχισε να ελέγχει τη δεξαμενή. Πάνω από είκοσι διασώστες και αστυνομικοί συμμετείχαν σε αυτήν την αποστολή πριν βρουν τελικά το θύμα κάτω από το νερό μετά από αρκετές ώρες. Το 59χρονο θύμα, ωστόσο, είχε πνιγεί και δεν μπόρεσε να επαναφερθεί, σύμφωνα με πληροφορίες.

Το σώμα του Κριτ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Phan Thong για νεκροψία. Ο αστυνομικός Songpol είπε ότι θα ενημερώσει τους συγγενείς και την οικογένεια του θύματος για τον τραγικό χαμό του.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.