Εμπορευματοκιβώτια και οδοφράγματα εγκαταστάθηκαν γύρω από το Κυβερνητικό Μέγαρο πριν από τη διήμερη διαδήλωση υπέρ της δημοκρατίας για να ζητήσουν την παραίτηση του πρωθυπουργού

Μπανγκόκ -

Βαριά κοντέινερ, φράγματα και αστυνομικές δυνάμεις αναπτύχθηκαν στο Κυβερνητικό Μέγαρο σήμερα το πρωί, 23 Αυγούστου, καθώς προγραμματίζονται αρκετές διαδηλώσεις υπέρ της δημοκρατίας την Τρίτη και την Τετάρτη.

Οι διαδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί σε πολλά μέρη γύρω από την Μπανγκόκ για να πιέσουν τον Πρωθυπουργό Πραγιούτ Τσαν-Ο'Τσα να παραιτηθεί πριν λήξει η οκταετής θητεία του στην υπουργική του θητεία την Τετάρτη, 24 Αυγούστου.

Το Γραφείο της Μητροπολιτικής Αστυνομίας έχει εγκαταστήσει σειρές από χαλύβδινους φράχτες και κοντέινερ στη διασταύρωση Nang Loeng, στη γέφυρα Chamai Maruchet και στην είσοδο του Κυβερνητικού Μεγάρου πριν από τις διαδηλώσεις που ήταν προγραμματισμένες το απόγευμα.

Ο αστυνομικός σταθμός Nang Loeng είχε επίσης απαγορεύσει προσωρινά κάθε είδους οχήματα να περνούν, να σταματούν και να σταθμεύουν σε όλους τους δρόμους γύρω από το Κυβερνητικό Μέγαρο μεταξύ 21ης ​​και 24ης Αυγούστου.

Στις 4:00 μ.μ., μια διαμαρτυρία υπό την ηγεσία των ακτιβιστών υπέρ της δημοκρατίας Jatuporn Prompan και Nititorn Lamlua θα ξεκινήσει στο Lan Khon Muang μπροστά από το Δημαρχείο της Μπανγκόκ πριν από την πορεία προς το Κυβερνητικό Μέγαρο για να πραγματοποιήσουν αντίστροφη μέτρηση διαμαρτυρίας και να πιέσουν τον Πρωθυπουργό να παραιτηθεί. μέχρι τα μεσάνυχτα. Εάν όχι, η διαδήλωση θα εντατικοποιηθεί την επόμενη μέρα.

Στις 5:00 μ.μ., μια ομάδα «14 Πολέμαρχων», με επικεφαλής τον κ. Jiraphas Koram, θα διοργανώσει στο Μνημείο της Δημοκρατίας το «Σημειώστε την προθεσμία της Δικτατορίας ενάντια στη διαδοχή της κυβέρνησης Prayut».

Και την Τετάρτη, 24 Αυγούστου, τρεις ομάδες ακτιβιστών υπέρ της δημοκρατίας θα πραγματοποιήσουν μεγάλες συγκεντρώσεις σε τρία σημαντικά σημεία κοντά στο Κυβερνητικό Μέγαρο, δηλαδή τη διασταύρωση Nang Loeng, τη γέφυρα Makkhawan και τη γέφυρα Thewakam, πριν πραγματοποιήσουν πορεία για να συναντηθούν στο Κυβερνητικό Μέγαρο.

Φωτογραφία ευγενική προσφορά: Naewna

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.