Περισσότεροι από 30 φερόμενοι αγωνιστές μοτοσικλετών της Μέσης Ανατολής συνελήφθησαν στην Πατάγια χθες το βράδυ

Πατάγια -

Περισσότεροι από 30 φερόμενοι μοτοσικλετιστές της Μέσης Ανατολής συνελήφθησαν στην Πατάγια χθες το βράδυ μετά από πολλαπλές καταγγελίες ότι έτρεχαν παράνομα με μοτοσικλέτες σε κεντρικούς δρόμους και προκαλούσαν αναστάτωση τη νύχτα.

Πολ. Ο Συνταγματάρχης Kunlachart Kunlachai, Αρχηγός της Αστυνομίας του Αστυνομικού Σταθμού της Πατάγια, τη Δευτέρα, 22 Αυγούστου, ανέπτυξε περισσότερους από 30 αστυνομικούς γύρω στις 9 μ.μ. για να καταπολεμήσουν τους φερόμενους δρομείς μοτοσικλετών που βγήκαν αργά το βράδυ και έτρεξαν παράνομα με μοτοσικλέτες στους δρόμους της Πατάγια. διαταράσσοντας την ειρήνη και προκαλώντας διάφορες καταγγελίες από κατοίκους και τουρίστες.

Σύμφωνα με τον Πολ. Συνταγματάρχη Kunlachart, αυτή η επιχείρηση ήταν ως απάντηση στο ιογενές περιστατικό χθες το βράδυ όπου ένας ομάδα μοτοσικλετιστών φάνηκε να αγωνίζεται με μοτοσικλέτες και να αποκλείει ένα τμήμα της οδού Sukhumvit. Είπε ότι η αστυνομία της Pattaya προειδοποίησε και έλαβε νομικά μέτρα κατά ξένων τουριστών που οδηγούσαν αλόγιστα σε τακτική βάση, αλλά ορισμένοι εξακολουθούσαν να επαναλαμβάνουν την πράξη, καθώς δεν κατανοούσαν πλήρως τους κανόνες κυκλοφορίας της Ταϊλάνδης.

Όσο για τη χθεσινοβραδινή επιχείρηση, ο Kunlachart αποκάλυψε ότι περισσότεροι από 30 μοτοσικλετιστές συνελήφθησαν γύρω από το Soi Yensabai. Κάποιοι φέρεται να εγκατέλειψαν τα ποδήλατά τους και τράπηκαν σε φυγή με τα πόδια μόλις είδαν τους αστυνομικούς.

Οι ύποπτοι μαζί με τα καταστήματα ενοικίασης μοτοσυκλετών θα κατηγορηθούν για διάφορες πράξεις κυκλοφορίας, δήλωσε ο Kunlachart. Το TPN σημειώνει ότι οι αγώνες αργά το βράδυ δεν περιορίζονται σε μία μόνο εθνικότητα, αλλά είναι ένα ευρέως διαδεδομένο πρόβλημα σε όλη την Ταϊλάνδη.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Πατάγια, σχεδόν όλοι οι ύποπτοι που συνελήφθησαν δεν είχαν άδεια, ασφάλιση, εγγραφή, φόρο, κράνος ή άλλες απαιτήσεις για να οδηγήσουν νόμιμα στην Ταϊλάνδη. Η αστυνομία της Πατάγια σημείωσε ότι εργάζεται επίσης για τον εντοπισμό των καταστημάτων ενοικίασης που νοικιάζουν σε αυτούς τους ξένους τουρίστες για να τους θεωρήσει υπεύθυνους για την ενοικίαση οχημάτων χωρίς να επαληθεύσει ότι ο οδηγός είναι νόμιμος και κατανοεί τους οδικούς νόμους στην Ταϊλάνδη.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.