Το Thai Covid Center εγκρίνει την παράταση της περιόδου βίζας για ξένους τουρίστες για να τονώσει την τουριστική οικονομία, με ισχύ από τον Οκτώβριο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Πρεσβεία της Ταϊλάνδης

Μπανγκόκ -

Το Κέντρο Διοίκησης Κατάστασης Covid-19 (CCSA) ενέκρινε την παράταση της περιόδου απαλλαγής από την υποχρέωση θεώρησης για τους ξένους τουρίστες από 30 ημέρες σε 45 ημέρες από τον Οκτώβριο του 2022 έως τον Μάρτιο του 2023 για να ενισχύσει πιθανώς την τουριστική βιομηχανία.

Η Visa on Arrival (VOA) θα επεκταθεί επίσης από το πολύ 15 ημέρες σε 30 ημέρες, δήλωσε ο εκπρόσωπος της CCSA Taweesilp Visanuyothin μετά τη γενική συνέλευση την Παρασκευή 19 Αυγούστου.

Με απλούς όρους, εάν η βίζα της χώρας σας ήταν προηγουμένως για δεκαπέντε ημέρες, θα επεκταθεί σε τριάντα. Εάν ήταν για τριάντα, θα επεκταθεί στα 45, με ισχύ από την 1η Οκτωβρίου.

Και οι δύο παρατάσεις θα ισχύσουν από την 1η Οκτωβρίου 2022 έως τις 31 Μαρτίου 2023, προκειμένου να προσελκύσουν περισσότερες διεθνείς αφίξεις για να αναζωογονηθεί η εγχώρια οικονομία μετά την οικονομική δυσπραγία του Covid-19 καθώς και να δημιουργηθούν έσοδα από τα έξοδα των τουριστών.

Το Υπουργείο Εσωτερικών, το Υπουργείο Εξωτερικών, το Γραφείο Μετανάστευσης και οι σχετικές υπηρεσίες έλαβαν εντολή να τηρήσουν την ανακοίνωση και να προχωρήσουν στην απόφαση CCSA στο επόμενο βήμα.

Το TPN σημειώνει ότι δεν έχει οριστικοποιηθεί έως ότου επικυρωθεί στη Βασιλική Εφημερίδα, χωρίς να έχει δοθεί συγκεκριμένη ημερομηνία.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.