Μεθυσμένος οδηγός έπεσε πάνω σε ταξί που μετέφερε αλλοδαπό επιβάτη και επιτίθεται στον ταξιτζή στην Πατάγια

Πατάγια -

Ένας μεθυσμένος Ταϊλανδός οδηγός έπεσε πάνω σε ένα ταξί και επιτέθηκε στον σοφέρ στην Πατάγια, κατηγορώντας τον σοφέρ ότι έτρεξε σε κόκκινο φανάρι.

Πολ. Ο Ταγματάρχης Saijai Khamjunla από το αστυνομικό τμήμα της Pattaya απάντησε αμέσως σε τροχαίο ατύχημα μεταξύ ενός σεντάν και ενός ταξί, το οποίο μετατράπηκε σε σωματική διαμάχη, χθες, 17 Αυγούστου, στην οδό Sukhumvit κοντά σε μια διασταύρωση στην κεντρική Pattaya.

Περίπου στις 4 το πρωί, ο αστυνομικός Saijai έφτασε για να βρει ένα τσαλακωμένο λευκό Toyota Vios sedan και ένα πράσινο και κίτρινο ταξί στην οδό Sukhumvit. Ο Abhisit Chaleawchalard, ένας 24χρονος οδηγός σεντάν, ο οποίος δεν τραυματίστηκε, περίμενε στον τόπο του ατυχήματος μαζί με τον οδηγό ταξί Suthipong Puttanurak, 67 ετών, ο οποίος τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τον Suthipong, γρονθοκόπησε πολλές φορές στο πρόσωπο από τον Abhisit για τον οποίο είπε ότι έκοψε το κόκκινο φανάρι και έπεσε στο ταξί του ενώ προσπαθούσε να κάνει αναστροφή. Ο σοφέρ συνέχισε ότι μπορούσε μόνο να φυλάξει το πρόσωπό του και δεν αντέκρουσε λόγω της ηλικίας του μέχρι που άλλοι άνθρωποι ήρθαν να τον βοηθήσουν.

Επιπλέον, ο Suthipong είπε ότι είχε μια αλλοδαπή επιβάτιδα στο ταξί του, η οποία σοκαρίστηκε και τραυματίστηκε από το ατύχημα. Η ταυτότητά της αποκαλύφθηκε.

Εν τω μεταξύ, ο Abhisit, ο οποίος οδήγησε ένα λευκό σεντάν, είπε μια εντελώς διαφορετική ιστορία καθώς κατηγόρησε τον ηλικιωμένο σοφέρ που έκοψε το κόκκινο φανάρι και έπεσε πάνω του. Είπε επίσης ότι είχε τη γυναίκα και το παιδί του στο σεντάν του και φέρεται να ομολόγησε ότι επιτέθηκε στον σοφέρ από ξαφνική παρόρμηση.

Στη συνέχεια, ο αστυνομικός Suthipong μετέφερε τον Abhisit στο αστυνομικό τμήμα της Pattaya για ένα τεστ αλκοολούχων ποτών, το οποίο αποκάλυψε ότι είχε περισσότερα από 100 mg αλκοόλ στο σύστημά του. Στη συνέχεια παρακάλεσε την αστυνομία να μην ασκήσει κατηγορίες, αλλά η αστυνομία αρνήθηκε και επέμεινε να κινηθεί νομικά εναντίον του.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.