Ινδός επιβάτης συνελήφθη στο αεροδρόμιο Suvarnabhumi επειδή φέρεται να προσπάθησε να περάσει λαθραία άγρια ​​προστατευόμενα ζώα στην πατρίδα του

Μπανγκόκ -

Ένας Ινδός υπήκοος συνελήφθη στο Διεθνές Αεροδρόμιο Suvarnabhumi αφού φέρεται να προσπάθησε να μεταφέρει λαθραία πολλά είδη ζωντανών προστατευόμενων ζώων, συμπεριλαμβανομένης μιας αλεπούς fennec και marmosets, στην πατρίδα του την Τρίτη, 16 Αυγούστου.

Ο Prasert Sornsathapornkul, Διευθυντής του Τμήματος Προστασίας Άγριας Πανίδας και Χλωρίδας στο Τμήμα Εθνικών Πάρκων, Προστασίας Άγριας Ζωής και Φυτών, αποκάλυψε ότι η ασφάλεια του αεροδρομίου εντόπισε ανωμαλίες, πιθανώς ως ζωντανά πράγματα, σε μια τσάντα επιβατών του Ινδού επιβάτη γύρω στις 11:00. ΜΕΤΑ ΜΕΣΗΜΒΡΙΑΣ. την Τρίτη.

Οι υπεύθυνοι της Wildlife και του Suvarnabhumi Animal Quarantine ξεκίνησαν την έρευνα και βρήκαν έξι τύπους προστατευόμενης άγριας ζωής, συνολικά 17 ζώα, κρυμμένα σε πλαστικά καλάθια μέσα σε μια τσάντα που ήταν γεμάτη με τρόφιμα και σνακ.

Τα ζώα περιελάμβαναν μια αλεπού fennec, ένα ρακούν, οκτώ μαρμόζες, τρεις σαύρες, δύο πράσινα σκίνκ και δύο αλμπίνο πύθωνες.

Ο 21χρονος Ινδός επιβάτης, ο οποίος αργότερα αναγνωρίστηκε ως Abilash Annaduri, συνελήφθη για νομικές διαδικασίες. Αρχικά κατηγορήθηκε για εξαγωγή άγριων ζώων και απαγορευμένων αγαθών χωρίς άδεια, παραβιάζοντας τον νόμο περί προστασίας και προστασίας της άγριας ζωής της χώρας και τον νόμο περί τελωνείων.

Ο ύποπτος δεν έκανε κανένα σχόλιο για το εύρημα.

Ευγενική προσφορά φωτογραφίας: Matichon

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.