Βιετναμέζο θύμα της πυρκαγιάς στο Mountain B παρακαλεί την ιδιοκτήτρια να καλύψει τα υπέρογκα ιατρικά της έξοδα

Sattahip -

Μια γυναίκα Βιετναμέζα θύμα της πυρκαγιάς στο Mountain B παρακάλεσε την ιδιοκτήτρια να καλύψει τα υπέρογκα ιατρικά της έξοδα, τα οποία είχαν ανέλθει σε περισσότερα από 600,000 μπατ, σύμφωνα με τους φίλους της.

Η κα Apinya Mongkolsin βγήκε για να εκφράσει το παράπονό της εκ μέρους της φίλης της, κας Dinh Kim Le, ενός 25χρονου Βιετναμέζου θύματος της πυρκαγιάς του κλαμπ Mountain B, που υπέστη εγκαύματα πάνω από το 70-80 τοις εκατό του σώματός της και παρέμεινε σε μονάδα εντατικής θεραπείας για μέρες από την πυρκαγιά.

Σύμφωνα με τον Apinya, ο Dinh ήταν μια όμορφη, φιλική βιετναμέζικη εθνικότητα που διέμενε στο Sattahip. Ο Ντιν κάλεσε την Απίνια να πάει μαζί της στο κλαμπ Mountain B την ημέρα του ατυχήματος, αλλά δεν πήγε αμέσως εκεί και άκουσε αργότερα ότι το κλαμπ τυλίχτηκε στις φλόγες.

Η Apinya συνειδητοποίησε αργότερα ότι ο Dihn ήταν ένα από τα θύματα, έτσι έσπευσε στο νοσοκομείο Queen Sirikit όπου η φίλη της περίμενε μια κενή θέση στη μονάδα εντατικής θεραπείας με άλλα 10 εξίσου τραυματισμένα θύματα. Στο κρεβάτι του νοσοκομείου, έκλαψε με αγωνία, ενώ περίμενε τη διαθεσιμότητα του γιατρού, είπε η Apinya, οπότε αποφάσισε τελικά να πάει τη φίλη της με ένα αυτοκίνητο στο νοσοκομείο της Μπανγκόκ στην Πατάγια.

Η Απίνια είπε ότι πλήρωσε μια κατάθεση 50,000 μπατ για τον Ντιν. Για έξι ημέρες, ο Ντιν είχε μείνει σε ένα αποστειρωμένο δωμάτιο και βασιζόταν σε ένα αναπνευστικό μηχάνημα. Δεν της επιτρεπόταν μια επίσκεψη και τα ιατρικά της έξοδα είχαν αυξηθεί σε πάνω από 630,614 μπατ, δήλωσε η Apinya.

Τέλος, η Apinya έπρεπε να ζητήσει να μεταφερθεί η φίλη της στο Queen Savang Vadhana Memorial Hospital, το οποίο ήταν φθηνότερο, ενώ οι συγγενείς της Dihn έπρεπε να πληρώσουν 150,000 μπατ στο νοσοκομείο της Μπανγκόκ στην Pattaya πριν τη μεταφέρουν σε νέο νοσοκομείο.

Η Απίνια παρακάλεσε τον ιδιοκτήτη του Βουνού Β ή τη «Σία Β» να καλύψει τα ιατρικά έξοδα του φίλου της επειδή η αρχική του αποζημίωση μόλις 10,000 μπατ δεν ήταν αρκετή. Η Ντιν είχε επίσης βιετναμέζικη υπηκοότητα, επομένως δεν είχε κρατική πρόνοια και μπορούσε να στηριχθεί μόνο σε δωρεές από Βιετναμέζους, πρόσθεσε η Απίνια.

Ο Ντιν Κιμ Λε είναι ένας από τους επιζώντες που διασώθηκαν από το Αξιωματικός του Ναυτικού Pralitdet Chumngern. Ο αξιωματικός ανακοινώθηκε επίσημα νεκρός χθες, 11 Αυγούστου, και σηματοδοτεί το 17ο θάνατο από την τραγική πυρκαγιά του Mountain B Club.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.