Γερανό φορτηγό ανατρέπεται και συνθλίβει οδηγό μέχρι θανάτου στη Σρι Ράτσα

Σρι Ράτσα -

Ένα φορτηγό γερανού που σήκωνε μια τεράστια τσιμεντένια κολόνα 17 τόνων ανατράπηκε και συνέτριψε μέχρι θανάτου τον οδηγό στο λιμάνι ιδιωτικής εταιρείας στη Σρι Ράτσα.

Πολ. Ο πλοίαρχος Boonlai In-iam ειδοποιήθηκε για ένα θανατηφόρο ατύχημα στο λιμάνι ιδιωτικής εταιρείας στην υποπεριφέρεια Thung Sukla της Σρι Ράτσα στις 9 Αυγούστου και έσπευσε στο σημείο με την ομάδα διάσωσης Sawang Prateep.

Ένα τεράστιο γερανοφόρο φορτηγό βρέθηκε να κάθεται στην καμπίνα του οδηγού με τους τροχούς να δείχνουν προς τον ουρανό. Καθηλωμένος στην τσαλακωμένη καμπίνα ήταν ο άνδρας οδηγός Salid Panthong, 49 ετών, ο οποίος στο παρελθόν προσπαθούσε να σηκώσει μια τεράστια τσιμεντένια κολόνα βάρους 17 τόνων προτού ο γερανός χάσει την ισορροπία του και ανατραπεί.

Ο γερανός μεταφέρθηκε σε όρθια θέση με τη βοήθεια δύο άλλων γερανών, αλλά ο Salid, ο οποίος ήταν εγκλωβισμένος για πολύ καιρό, πέθανε λόγω των τραυμάτων του στη θέση του οδηγού. Η αιτία της ανατροπής του γερανού παρέμεινε άγνωστη μέχρι την ώρα του Τύπου, ενώ η σορός του θύματος μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο για περαιτέρω θρησκευτικές τελετές.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.