Η Pattaya θα συνεχίσει το Pattaya Music Festival αυτό το Σαββατοκύριακο, 12 και 13 Αυγούστου

Πατάγια -

Η δεύτερη εβδομάδα του Μουσικού Φεστιβάλ Pattaya θα ταράξει ξανά την πόλη αύριο, 12 και 13 Αυγούστου, στην παραλία Jomtien.

Η πρώτη εβδομάδα του Μουσικού Φεστιβάλ της Πατάγια κρίθηκε μεγάλη επιτυχία από το κοινό και τον δήμαρχο της Πατάγια που επισκέφτηκε επίσης το φεστιβάλ την περασμένη εβδομάδα. Και αυτή την εβδομάδα, το φεστιβάλ πρόκειται να επιστρέψει αύριο, 12 Αυγούστου, και την επόμενη μέρα στο Jomtien Beach με ακόμα μεγαλύτερες εκπλήξεις.

Στις 12 Αυγούστου, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τη Violette Wautier — μια κορυφαία γυναίκα τραγουδίστρια που έγινε εξαιρετικά διάσημη για τη διασκευή της σε ένα τραγούδι με τίτλο "Habits (Stay High)", το οποίο συγκέντρωσε πάνω από 223 εκατομμύρια προβολές στο Youtube. Επίσης, είναι μια δίγλωσση τραγουδίστρια ικανή να υπογράφει όμορφα στα Αγγλικά και τα Ταϊλανδέζικα, οπότε μην φοβάστε να τραγουδήσετε μαζί!

Η λίστα με τους υπόλοιπους τραγουδιστές έχει ως εξής:

Αύγουστος 12, 2022
  • 7 μ.μ. VIOLETTE WAUTIER
  • 8:15 μμ SARAN X K6Y
  • 9:30 μ.μ. Youngohm x Younggu x Dimond MQT
  • 10:45 μ.μ. PMC Παππούς Jan Long Mike

Αύγουστος 13, 2022

  • 7 μ.μ. WHAL & DOLPH
  • 8:15 μ.μ
  • 9:30 μ.μ. LIPTA
  • 10:45 μ.μ. Σφραγίδα

Η είσοδος ξεκινά στις 8 μ.μ. και λάβετε υπόψη ότι ισχύουν ορισμένοι κανονισμοί για τον Covid-19, όπως η εντολή για μάσκα και η υποχρεωτική θέση σε μια ζώνη συναυλιών.

Η συναυλία θα γίνει μπροστά από τη νυχτερινή αγορά Jomtien στην παραλία Jomtien.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.