Οι κάτοικοι της περιοχής Pattaya ανησυχούν για την κατάσταση του Soi Naklua 12, του κεντρικού δρόμου προς το Sanctuary of Truth

Naklua, Pattaya, Ταϊλάνδη-

Οι κάτοικοι της περιοχής Naklua και Pattaya ανησυχούν για τις συνθήκες του δρόμου που οδηγεί στο Sanctuary of Truth και σε πολλά μεγάλα ξενοδοχεία και θέρετρα.

Ο δρόμος, Soi Naklua 12, έχει δει σαφώς καλύτερες μέρες με βάση τις φωτογραφίες που τράβηξε η ομάδα The Pattaya News αυτή την εβδομάδα.

Τις τελευταίες εβδομάδες η ειδησεογραφική μας ομάδα είχε πολλά αιτήματα από κατοίκους της περιοχής να επισημάνουν τα ζητήματα των δρόμων στους τοπικούς αξιωματούχους χωρίς να κατηγορούν συγκεκριμένες ευθύνες ή κατηγορίες για το ποιος είναι υπεύθυνος.

Οι κάτοικοι δεν ενδιαφέρονται για το ποιος είναι υπεύθυνος ή το παιχνίδι ευθυνών, αλλά πώς μπορεί να επιλυθεί το πρόβλημα και πώς μπορεί να επισκευαστεί ο δρόμος. Καθώς το Sanctuary of Truth είναι ένα σημαντικό τουριστικό αξιοθέατο και θα δημιουργήσει μια εικόνα για τους επισκέπτες της Pattaya, είναι κρίσιμο η περιοχή να επισκευαστεί και να ξαναβγεί στην επιφάνεια το συντομότερο δυνατό, σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής.

Θα σας αφήσουμε με τις φωτογραφίες. Η κατάσταση του δρόμου φέρεται να ενημερώθηκε στον Δήμαρχο και την ομάδα του από την Ταϊλανδική πλευρά των ειδήσεων αυτή την εβδομάδα, αν και μέχρι την ώρα του Τύπου δεν έχει γίνει επίσημη δημόσια απάντηση.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/