Γυναίκα τραυματίστηκε όταν οδήγησε σε κρεμασμένο σύρμα στη Σρι Ράτσα

Σρι Ράτσα -

Μια γυναίκα μοτοσικλετίστρια που επέστρεφε από τη δουλειά της στο σπίτι τραυματίστηκε αφού οδήγησε σε ένα λεπτό κρεμαστό σύρμα στη Σρι Ράτσα.

Οι δημοσιογράφοι της Pattaya News πήγαν να ελέγξουν τον εν λόγω δρόμο μπροστά από το Wat Nong Khla στην υποπεριφέρεια Bueng της Σρι Ράτσα σήμερα, 9 Αυγούστου, αφού μια γυναίκα μοτοσικλετίστρια ισχυρίστηκε στο Facebook ότι παραλίγο να την αποκεφαλίσουν από ένα λεπτό σύρμα που κρεμόταν στο δρόμο. .

Το θύμα, η Pimphisa, που έμενε κοντά, είπε στο Pattaya News ότι πήγαινε στο σπίτι της μετά τη δουλειά και οδήγησε κατά λάθος σε ένα λεπτό σύρμα, το οποίο παραλίγο να την κάνει να πέσει. «Το σύρμα ήταν μόλις ορατό. Αν οδηγούσα πιο γρήγορα, μπορεί να με είχαν αποκεφαλίσει», παραπονέθηκε το θύμα ενώ έδειξε μια κόκκινη μελανιά στο λαιμό της.

Για να ικανοποιήσει το παράπονο της γυναίκας, μια ομάδα υπαλλήλων βγήκε σήμερα γύρω στις 9:30 το πρωί για να απαλλαγεί από τα αχρησιμοποίητα κρεμαστά σύρματα. Οι αξιωματούχοι είπαν στο Pattaya News ότι τα περισσότερα από αυτά τα καλώδια ανήκαν σε ιδιωτικές εταιρείες και ότι θα τους προειδοποιούσαν να φροντίζουν καλύτερα τα καλώδιά τους.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.