Ο ιδιοκτήτης του Mountain B παρευρίσκεται στην κηδεία του θύματος στο Sattahip αφού αποφυλακίστηκε με εγγύηση, επισκεπτόμενος οκτώ ακόμη κηδείες σήμερα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ทภμ.วี.๠ละสื่à¸à¸ªà¸²à¸£ พัทยา จำภั฻

Sattahip —

Ο ιδιοκτήτης του Mountain B, "Sia B", παρευρέθηκε στην κηδεία του θύματος για να ζητήσει συγγνώμη από την οικογένεια και τους συγγενείς αφού αποφυλακίστηκε με εγγύηση χθες, 8 Αυγούστου. Το Mountain B είναι το νυχτερινό κέντρο που κάηκε την περασμένη εβδομάδα, σκοτώνοντας δεκαπέντε ανθρώπους και τραυματίζοντας δεκάδες.

Αφού απελευθερώθηκε από το Δικαστήριο της Πατάγια με Εγγύηση 300,000 μπατ, η Sia B ή ο Pongsiri Panprasong ταξίδεψαν στο Wat Sattahip στην περιοχή Sattahip όπου γινόταν η κηδεία ενός 17χρονου αγοριού για να απολογηθεί από την οικογένεια και τους συγγενείς του νεαρού θύματος.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ทภμ.วี.๠ละสื่à¸à¸ªà¸²à¸£ พัทยา จำภั฻

Η σύζυγός του, Anongnart Panprasong, 31 ετών, συνόδευσε τη Sia B και εξέφρασε επίσης τα συλλυπητήριά της στην πένθιμη οικογένεια πριν δώσει 50,000 μπατ σε μετρητά στη μητέρα του νεκρού αγοριού για να προχωρήσει στις ρυθμίσεις της κηδείας.

Η μητέρα του αγοριού Ραμπάι, 37 ετών, δήλωσε ότι ο γιος της σπούδαζε στην 11η τάξη στο σχολείο Sing Samut Sattahip και πέθανε στις φλόγες. Ούτε η Sia B ούτε εκείνη αναφέρθηκαν γιατί το αγόρι μπόρεσε να μπει στο νυχτερινό κέντρο παρά τον προφανή ηλικιακό περιορισμό, καθώς στην Ταϊλάνδη το όριο για είσοδο στη νυχτερινή ζωή είναι είκοσι.

Στη συνέχεια, ο Σία Β και η σύζυγός του αποχώρησαν από την τελετή, λέγοντας ότι θα ταξιδέψουν σε οκτώ κηδείες γύρω από την περιοχή Σαταχίπ σήμερα, 9 Αυγούστου, για να αποτίσουν φόρο τιμής και αποζημίωση.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.