Ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά στην παμπ Mountain B στο Sattahip αυξήθηκε στους 15, ο πατέρας του νεκρού ναυτικού λέει την ιστορία του

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Khaosod Online

Περιοχή Sattahip, Chonburi —

Ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά στο Mountain B στην περιοχή Sattahip ανήλθε σε 15 άτομα, ενώ ο πατέρας ενός νεκρού ναύτη του πολεμικού ναυτικού είπε ότι ο γιος του είχε μόλις υποσχεθεί να τον επισκεφτεί προτού βρεθεί νεκρός μέσα στην παμπ.

Ο τελευταίος απολογισμός επιβεβαίωσε σήμερα, 6 Αυγούστου, ότι ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά στο Mountain B στην περιοχή Sattahip στις 5 Αυγούστου, μόλις αυξήθηκε σε 15 άτομα, προσθέτοντας τον θάνατο του κ. Thanakrit Neenoi, 36 ετών, ο οποίος πέρασε πρόσφατα στο νοσοκομείο Rayong.

ΦΩΤΟ: Naewna

Η μικρότερη αδερφή του θύματος, η κα Nittaya Neenoi, αποκάλυψε ότι ο αδελφός της πήγε στο κλαμπ Mountain B με περίπου 10 φίλους του για να γιορτάσουν ένα πάρτι γενεθλίων. Ο Θανάκιτ έκλεισε ένα τραπέζι κοντά στη μουσική σκηνή και υπέστη σοβαρά εγκαύματα παρόλο που κατάφερε να γλιτώσει ζωντανός από τη φωτιά, είπε η αδερφή του στα μέσα ενημέρωσης.

Ο Thanakit μαζί με δύο από τους φίλους του, συμπεριλαμβανομένου του κ. Surakan Ruangrit, 35, που πέθανε στις φλόγες, και του κ. Suthep Mongkolkaew, 33, που πέρασε σε νοσοκομείο, έκαναν τον αριθμό των νεκρών από τη φωτιά στο Mountain B να ανέλθει σε 15 άτομα. από την ώρα του Τύπου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: สวท. ชลบุรี 99. 75

Η Nittaya, η αδερφή του πιο πρόσφατου θύματος, δήλωσε ότι ούτε ο ιδιοκτήτης του χώρου ούτε οποιοσδήποτε άλλος ενδιαφερόμενος έχει επικοινωνήσει μαζί της για να εκφράσει τα συλλυπητήριά του. Συνέχισε ότι το ατύχημα προκάλεσε αφόρητη θλίψη στην οικογένειά της επειδή ο αδερφός της ήταν ο τροφοδότης για την οικογένεια των δύο παιδιών, το ένα σπούδαζε γυμνάσιο και το άλλο σε επαγγελματική σχολή.

Αναρωτήθηκε επίσης γιατί επετράπη να ανοίξει ο χώρος μετά τη 1 π.μ., κάτι που θεωρούσε παράνομο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Khaosod Online

Στο μεταξύ τέσσερις οικογένειες ήρθαν να παραλάβουν μέχρι στιγμής τις σορούς των αγαπημένων τους, από χθες, 5 Αυγούστου. Σε μια θλιβερή ατμόσφαιρα, ο κ. Suphan, πατέρας ενός νεκρού ναυτικού που πέρασε μέσα στο βουνό Β, αποκάλυψε στα μέσα ενημέρωσης: «Ο γιος μου (υπαστυνόμος πρώτης τάξης Somrat) ήταν 31 ετών».

«Εργάστηκε υπό τη Διοίκηση Αεροπορικής και Παράκτιας Άμυνας του Βασιλικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης. Μας κάλεσαν χθες και μας είπαν να συγκρατηθούμε όταν κοιτούσαμε τη φωτογραφία του γιου μου», δήλωσε ο κ. Σουφάν, ο οποίος ζήτησε να μην αποκαλύψει το επίθετό του. «Βρέθηκε μπροστά από την τουαλέτα της παμπ. Δούλευε μόνος του στο στρατό».

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Khaosod Online

Ο Σουφάν συνέχισε, «Ο γιος μου μόλις με είχε τηλεφωνήσει, υποσχόμενος να με επισκεφτεί και ζητώντας μου να βοηθήσω με το δίπλωμα οδήγησης. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα είχε περάσει τόσο σύντομα».

Ο πατέρας του ναυτικού και άλλες οικογένειες φέρεται να υπέβαλαν αναφορά στο αστυνομικό τμήμα της Πλουταλουάνγκ όπου πέντε ανώτατοι αστυνομικοί έχουν μετατεθεί στον απόηχο αυτής της καταστροφής.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.