Γυμνός αλλοδαπός με πιθανή ψυχική ασθένεια σοκάρει τους πεζούς στη Νότια Πατάγια πριν συλληφθεί

Πατάγια -

Ένας γυμνός ξένος με μόνο μια κάμερα κρεμασμένη στον ώμο του και μια μικροσκοπική τσάντα μέσης σόκαρε τους πεζούς στη Νότια Πατάγια πριν συλληφθεί. Ο άνδρας μπορεί να πάσχει από ψυχική ασθένεια, υποπτεύεται η αστυνομία.

Πολ. Ο λοχαγός Sontaya Khansub σε μια νυχτερινή βάρδια στο αστυνομικό τμήμα της Pattaya σήμερα, 4 Αυγούστου, έλαβε μια παράξενη αναφορά τα μεσάνυχτα σχετικά με έναν αλλοδαπό που περπατούσε σε έναν πολυσύχναστο δρόμο στη Νότια Πατάγια, φορώντας τίποτα εκτός από μια κάμερα κρεμασμένη στον ώμο του και μικροσκοπικό τσαντάκι μέσης.

Ο γυμνός άνδρας στάθηκε στο ύψος του και φαινόταν να είναι από την Ευρώπη, σύμφωνα με τους αξιωματικούς. Το γυμνό του σώμα επέβαλε πανικό μεταξύ άλλων πεζών στη Νότια Πατάγια, αλλά δεν φαινόταν να τον ενοχλούν τα μάτια. Σε μια προσπάθεια διαπραγμάτευσης, οι αστυνομικοί τον κύκλωσαν, αλλά φέρεται να έφτυσε τους αξιωματικούς και μιλούσε σε κύκλους.

Μετά από μια μακρά, ειρηνική συζήτηση, ωστόσο, ο άνδρας ενέδωσε και άφησε τους αστυνομικούς να τυλίξουν το σώμα του για να κρύψουν το γυμνό του πριν τον οδηγήσουν σε αστυνομικό τμήμα.

Μέχρι την ώρα του Τύπου, οι αστυνομικοί είπαν ότι δεν μπορούσαν ούτε να προσδιορίσουν την εθνικότητα του άνδρα ούτε το όνομά του, επειδή προσπάθησαν να αποκρυπτογραφήσουν τις δηλώσεις του.

Αν και υποψιάζονταν ότι μπορεί να πάσχει από ψυχική ασθένεια, τον άφησαν να περιμένει στο σταθμό να τον παραλάβουν οι συγγενείς ή η πρεσβεία του και να τον αναγνωρίσουν.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.