Η Pattaya θα αναπτύξει 273 αξιωματούχους για να διευκολύνει την κυκλοφορία κατά τη διάρκεια του Μουσικού Φεστιβάλ Pattaya

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

Πατάγια -

  Οι αξιωματούχοι της πόλης Pattaya σχεδιάζουν να αναπτύξουν 273 αξιωματούχους για να διευκολύνουν την κυκλοφορία κατά τη διάρκεια του Μουσικού Φεστιβάλ Pattaya 2022, το οποίο θα ξεκινήσει τον πρώτο γύρο του στις 5 και 6 Αυγούστου.

Η συνεδρίαση του συμβουλίου πραγματοποιήθηκε χθες, 1η Αυγούστου, στο δημαρχείο της Πατάγια για την προετοιμασία των μέτρων ασφαλείας για την επικείμενη “Pattaya Music Festival 2022”, που θα γίνει σύντομα στις 5 και 6 Αυγούστου στις

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

Σύμφωνα με αναφορές, η συνάντηση με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο της Πατάγια, Thithiphan Petchtrakul, κατέληξε στην ανάπτυξη 273 αξιωματούχων, συμπεριλαμβανομένων αστυνομικών, τουριστικής αστυνομίας, εθελοντών και διασωστών, για να διασφαλιστεί η ασφάλεια των περιουσιών και των παρευρισκομένων που ήρθαν στο φεστιβάλ και να διευκολυνθεί η κυκλοφορία. Από τις 4 μ.μ. έως τη 1 π.μ., ο δρόμος από τον κυκλικό κόμβο Dolphin μέχρι τη διασταύρωση Wat Chaimongkol και από την Central Pattaya Road έως τη διασταύρωση Nipa Lodge θα ήταν κλειστός.

Λόγω ανησυχιών σχετικά με τη συνεχιζόμενη πανδημία Covid-19, τα άτομα που επιθυμούν να εισέλθουν στις περιοχές της σκηνής των συναυλιών πρέπει να συμμορφώνονται με τους κανονισμούς Covid-19 είτε επιλέγοντας να δείξουν ένα αποτέλεσμα δοκιμής ATK εντός 72 ωρών είτε μια πιστοποίηση εμβολιασμού. Επίσης, οι παρευρισκόμενοι καλούνται να κάθονται στον καθορισμένο χώρο τους για την τήρηση της κατάλληλης κοινωνικής απόστασης.

Τέλος, όλα τα αυτοκίνητα και οι μοτοσικλέτες θα μπορούσαν να σταθμεύσουν στο κατάστημα Tesco Lotus στη Βόρεια Πατάγια, στο εμπορικό κέντρο Terminal 21, στο εμπορικό κέντρο Mike, στο Royal Garden Plaza, στο Pattaya City 8 School, στο Wat Chaimongkol και στο Central Festival Pattaya Beach.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.