Βαν χτυπά και σκοτώνει 19χρονο μοτοσικλετιστή στη Σρι Ράτσα, οδηγός φορτηγού κατηγορεί τον αναβάτη μοτοσικλέτας για γρήγορη οδήγηση

ΦΩΤΟ: ประชาชาตินิวส์ ทีวี ภูมิภาค

Σρι Ράτσα -

Ένα βαν έπεσε πάνω και σκότωσε έναν 19χρονο μοτοσικλετιστή στη Σρι Ράτσα. Ο οδηγός ισχυρίστηκε ότι ο νεαρός μοτοσικλετιστής οδήγησε με μεγάλη ταχύτητα και προκάλεσε το ατύχημα.

Πολ. Ο πλοίαρχος Warangkana Ketudomsin από το αστυνομικό τμήμα Nong Kham έλαβε μια αναφορά στις 10:10 χθες, 31 Ιουλίου, ότι μια σύγκρουση μεταξύ ενός φορτηγού και μιας μοτοσικλέτας άφησε έναν νεαρό αναβάτη μοτοσικλέτας να κολλήσει κάτω από το φορτηγό.

ΦΩΤΟ: ประชาชาตินิวส์ ทีวี ภูมิภาค

Το ατύχημα συνέβη σε έναν αμυδρό δρόμο Bueng – Pak Ruam με δύο λωρίδες στην υποπεριφέρεια Bueng της Σρι Ράτσα. Το λευκό βαν βρέθηκε με το θύμα που αναγνωρίστηκε αργότερα μόνο ως Suphat, 19 ετών, κολλημένο κάτω από τον τροχό. Υπέστη πολλαπλά κατάγματα οστών και διαπιστώθηκε ο θάνατός του στη σκηνή από την αστυνομία του Nong Kham που βοήθησε τους διασώστες να σώσουν το σώμα του κάτω από το βαν.

ΦΩΤΟ: ประชาชาตินิวส์ ทีวี ภูมิภาค

Ο οδηγός του φορτηγού, ο 34χρονος Σανγκουάν (αποκαλύφθηκε το επίθετο), είπε στην αστυνομία ότι το θύμα που οδήγησε ένα ασπρόμαυρο Honda Wave του έκοψε τη διαδρομή ενώ προσπαθούσε να γυρίσει το όχημά του. Υποστήριξε επίσης ότι το θύμα οδήγησε με μεγάλη ταχύτητα και έπεσε πάνω του παρά το γεγονός ότι άνοιξε ήδη ένα φλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία του Nong Kham εξέτασε το βίντεο CCTV και διαπίστωσε ότι το θύμα έπεσε πριν φτάσει στο βαν και γλίστρησε κάτω από αυτό. Είπαν όμως ότι θα ανακρίνουν ξανά τον οδηγό για να βρουν την ακριβή αιτία του ατυχήματος.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.