ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Συνελήφθη ο Αυστραλός ύποπτος για πυροβολισμούς στην αντιπροσωπεία της Harley Davidson Pattaya

Πατάγια -

Ένας Αυστραλός ύποπτος για πυροβολισμούς σε αντιπροσωπεία της Harley Davidson Pattaya από τις αρχές του έτους συνελήφθη πρόσφατα μετά από απόπειρα να πηδήξει τα σύνορα στην επαρχία Sa Kaeo. Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί δύο ύποπτοι ενώ οι άλλοι δύο παραμένουν ελεύθεροι.

Πρώτα, οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Η αστυνομία αναζητά τέσσερις υπόπτους που φέρεται να άνοιξαν πυρ με περισσότερους από 10 πυροβολισμούς στο κατάστημα μοτοσικλετών Harley-Davidson Pattaya πριν φύγουν με ταχύτητα με μοτοσικλέτες.

Τώρα, για την ενημερωμένη ιστορία μας:

Πολ. Ο συνταγματάρχης Damrong Iampairote, αρχηγός της αστυνομίας στο αστυνομικό τμήμα Nongprue, αποκάλυψε χθες, 29 Ιουλίου, ότι ο Anthony George Leoga, ένας από τους τέσσερις φυγάδες που φέρεται να συμμετείχαν στην πυροβολία στην αντιπροσωπεία της Harley Davidson Pattaya τον Απρίλιο, συνελήφθη και κρατείται επί του παρόντος για απόπειρα ανθρωποκτονίας. παράνομη κατοχή πυροβόλου όπλου, οπλοφορία δημοσίως και καταπάτηση.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό Damrong, ο Άντονι, ένας 61χρονος Αυστραλός ύποπτος, μαζί με τρεις άλλους ύποπτους βομβάρδισαν την AAS Harley-Davidson της Πατάγια με πυροβολισμούς στη μέση της νύχτας της 19ης Απριλίου για μια επιχειρηματική σύγκρουση που φέρεται να συνδέεται με τις «Κόλασεις Ομάδα ποδηλάτων Angels» και τράπηκε σε φυγή.

Μετά την έρευνα, η αστυνομία εξέδωσε εντάλματα σύλληψης σε τέσσερις υπόπτους, μεταξύ των οποίων ο Anthony George Leorga, 61, ο Αυστραλός, ο Joshua George Hurley, 35, Βρετανός, ο Steven Zatchus, 48, Καναδός, και ο Axel Goddeeris, 37, Βέλγος.

Ο Άντονι φέρεται να συνελήφθη ενώ προσπαθούσε να πηδήξει τα σύνορα στην επαρχία Σα Κάεο στις 28 Ιουλίου. Αλλά στην πραγματικότητα ήταν ο δεύτερος ύποπτος που συνελήφθη καθώς ο Joshua George Hurley, Βρετανός, ήταν ο πρώτος που συνελήφθη στο Koh Chang, στην επαρχία Trat, στις 5 Μαΐου.

Αυτό αφήνει μόνο δύο φυγάδες σε φυγή, συμπεριλαμβανομένου του Στίβεν Ζάτχου, Καναδού, και του Άξελ Γκόντερις, Βέλγου. Ο Αρχηγός της Αστυνομίας Damrong δήλωσε ότι η αστυνομία του Nongprue δεν σταμάτησε ποτέ να αναζητά εντατικά τους υπόλοιπους υπόπτους και προέτρεψε όσους έχουν χρήσιμες πληροφορίες να επικοινωνήσουν με το 038-197007 για να βοηθήσουν στην έρευνα.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.