Ο μεθυσμένος Ρώσος τουρίστας στην Πατάγια φέρεται να διέρρηξε τη γυάλινη πόρτα του Gogo, επιτέθηκε σε φρουρό, αφού δεν ήταν σε θέση να πληρώσει για ποτά

ΦΩΤΟ: รักสยาม นิวส์

Πατάγια -

Ένας μεθυσμένος Ρώσος φέρεται να διέρρηξε μια γυάλινη πόρτα ενός χώρου διασκέδασης στην Walking Street της Pattaya, αφού δεν μπόρεσε να πληρώσει για τα ποτά του. Ο άνδρας φέρεται επίσης να γρονθοκόπησε στο πρόσωπο ενός φύλακα που καταδίωκε.

Η αστυνομία της Πατάγια έσπευσε σε έναν χώρο νυχτερινής διασκέδασης, Dolls, στην Pattaya Walking Street στις 2:30 π.μ. της Παρασκευής 29 Ιουλίου, μετά από αναφορά ότι ένας μεθυσμένος τουρίστας πέρασε από μια γυάλινη πόρτα και τραυμάτισε πολλά μετά από μια λεκτική διαμάχη με το προσωπικό. μέλος.

ΦΩΤΟ: รักสยาม นิวส์

Ο Ρώσος βρέθηκε μεθυσμένος με τραυματισμένους καρπούς και τραυματισμένο αριστερό χέρι. Είπε στους δημοτικούς αξιωματούχους της Πατάγια που έρχονταν να τον βοηθήσουν ότι το όνομά του ήταν Βιάγκο, 25 ετών, χωρίς να δώσει αμέσως το επώνυμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προσπάθησε να διευθετήσει τη διαμάχη με τον ιδιοκτήτη του χώρου επειδή έσπασε τη γυάλινη πόρτα τους, την οποία είχε χτυπήσει νωρίτερα, καθώς και τον φρουρό που είχε γρονθοκοπήσει στο πρόσωπο επειδή τον έτρεξε. Ωστόσο, και οι δύο ήταν ανένδοτοι ότι ο άνδρας έπρεπε να διαπραγματευτεί στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια και αρνήθηκαν την αρχική προσφορά του Viago.

ΦΩΤΟ: รักสยาม นิวส์

Ο τραυματίας φρουρός «Νόι», 58 ετών, ισχυρίστηκε στην αστυνομία της Πατάγια ότι ο Ρώσος, ο Βιάγκο, μπήκε στο χώρο και παρήγγειλε πολλά αλκοολούχα ποτά. Ο Βιάγκο τότε μέθυσε και ζήτησε τον λογαριασμό του, που ήταν 900 μπατ. «Έβγαλε τα χρήματά του, αλλά ήταν κυρίως γραμμάτια των 20 μπατ, συνολικού ύψους μόνο 500 μπατ, οπότε το προσωπικό του ζήτησε να πληρώσει το υπόλοιπο ποσό στα 400 μπατ». δήλωσε ο Νόι.

Αλλά ξαφνικά, ο Viago φέρεται να έσπρωξε το προσωπικό μακριά, έτρεξε για την έξοδο και πέρασε από την πόρτα στον δρόμο. «Με γρονθοκόπησε στο πρόσωπο, σπάζοντας τα χείλη μου, ενώ προσπαθούσα να τον κυνηγήσω», είπε ο Νόι στην αστυνομία της Πατάγια.

Μέχρι την ώρα του Τύπου, δεν ήταν σαφές πώς είχε εξελιχθεί η διαπραγμάτευση και ο Ρώσος επίσης δεν έδωσε διευκρινίσεις για τις ενέργειές του. Οι ιδιοκτήτες των χώρων σχεδίαζαν να ζητήσουν πλήρη αποζημίωση για ζημιές στην περιουσία τους και σωματικές ζημιές στον φρουρό τους.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.