Ο πατριός φέρεται να σκότωσε τον 36χρονο γιο του στο Chonburi λόγω διαφωνίας για τον θόρυβο

Τσονμπούρι -

Ένας πατριός που είχε μεγαλώσει τον θετό του γιο από τότε που ήταν ενός έτους φέρεται να πυροβόλησε και σκότωσε τον γιο του με κυνηγετικό όπλο για μια διαμάχη για τον θόρυβο.

Πολ. Ο λοχαγός Chutiwat Tontan από το αστυνομικό τμήμα Bor Thong ειδοποιήθηκε για ένα περιστατικό πυροβολισμών την Τρίτη, 26 Ιουλίου, στην υποσυνοικία Bor Thong στο Chonburi.

Το θύμα, ο Prasert Santalulai, 36 ετών, φέρεται να πυροβολήθηκε με κυνηγετικό όπλο στο στήθος και στο δεξί του χέρι από τον πατριό του Dairat Saelim, 58 ετών, σκοτώνοντάς τον επί τόπου. Ο ύποπτος περίμενε να παραδοθεί στον τόπο του εγκλήματος, σύμφωνα με αναφορές, και είπε στον αστυνομικό Chutiwat ότι πάτησε τη σκανδάλη σε μια ξαφνική παρόρμηση αφού ο γιος του αρνήθηκε να χαμηλώσει τη μουσική του.

«Παρασύρθηκα. Με κορόιδεψε και με προκάλεσε να τον πυροβολήσω αφού προσπάθησα να του πω να χαμηλώσει τη μουσική του γιατί ήθελα να κοιμηθώ», είπε ο Πράσερτ στον αστυνομικό Chutiwat. Ο πατριός ισχυρίστηκε επίσης ότι είχε μεγαλώσει τον θετό του γιο από τότε που ήταν ενός έτους, αλλά τον τελευταίο καιρό μάλωναν συχνά για τον γιο του που έπαιζε δυνατή μουσική. «Τον αγαπώ σαν τον γιο μου, αλλά τσακωνόμασταν συχνά. Η γυναίκα μου ήταν συνήθως αυτή που μας χώριζε, αλλά δεν ήταν εκεί εκείνη τη στιγμή. Ο θυμός μόλις με κυρίευσε», επανέλαβε ο Πράσερτ.

Όσο για τη σύζυγό του Boonma, 58, φέρεται να κοιμόταν στο σπίτι της αδερφής της, κοντά στον τόπο του εγκλήματος. Είπε ότι άκουσε τον Prasert και τον γιο της να καβγαδίζουν λίγο πριν εκτοξευθεί το όπλο. Ο σύζυγός της τότε της φώναξε να έρθει για να δει τον γιο της να είναι άψυχος στο έδαφος.

Ο Πράσερτ φέρεται να κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία με χρήση πυροβόλου όπλου και βρισκόταν υπό κράτηση από την αστυνομία, από την ώρα του Τύπου.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.